We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Costas & Casas Blog

De nieuwe Picasso Torens: Malaga gaat door op zijn vernieuwend elan!

De nieuwe Picasso Torens: Malaga gaat door op zijn vernieuwend elan!

De stad die Pablo Picasso aan de wereld gaf, blijft zichzelf heruitvinden. Lang vervlogen zijn de dagen van het oubollige en vastgeroeste imago. Malaga´s nieuwste toevoeging aan het moderne Pompidou Centre, het vooruitstrevende Smart City Project, de ultramoderne cruiseterminal en de toonaangevende Malaga Technology Valley? De avant-gardistische Picasso-torens!

Het project

Malaga is inmiddels uitgegroeid tot een levendige, energieke, kleurrijke en progressieve stad. Openstaand voor de wereld, bruisend met kunst, cultuur en architectuur van de bovenste plank.

Meest recente bewijs hiervan is het indrukwekkende residentiele Picasso Towers project, ontworpen door niemand minder dan Carlos Lamela en zijn befaamde studio (zij zijn de architecten van o.a. het gemoderniseerde Santiago Bernabéu Stadion van Real Madrid CF, van de T4 en T4S Terminals van Barajas luchthaven in Madrid en de nieuwe terminal van de luchthaven Amsterdam Schiphol, naast vele andere super-projecten).

Dit exclusieve project met een prijskaartje van € 225 miljoen bestaat uit drie torens met 22 verdiepingen elk en ligt direct aan de Antonio Banderas strandpromenade. De torens, met opvallende, buitengewone vormen die het zachte golven van de zee imiteren, bevatten in totaal 213 luxeappartementen, waaronder extravagante duplex penthouses in regelrechte Miami stijl, mét privézwembad op hun terras. 

Malaga Skyline

Dit is het eerste luxueuze residentiële project in de stad Malaga en dit wordt meteen in de verf gezet. De torens -zichtbaar vanuit de hele stad- zullen de skyline van de stad mee bepalen. Ze worden opgetrokken met materialen en afwerkingen van uitzonderlijke kwaliteit. Alle appartementen hebben 1 tot 4 slaapkamers, kijken allemaal uit op de zee en zullen bebouwde oppervlaktes hebben van tussen de 131m2 en de 404m2.

Elke toren krijgt maar liefst 3 zwembaden (waarvan 1 verwarmd), een fitnessruimte, spa-ruimte, privé bioscoop, zakencenter en co-working area.  

Kosmopolitisch

Al meer dan 25% van de appartementen zijn verkocht aan kopers uit o.a. de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Nederland en Scandinavië. 

Ze worden aangetrokken door de uitzonderlijk hoge kwaliteit van de Picasso-torens, hun uitstekende locatie aan een top-strand, het fantastische zeezicht en het feit dat Malaga momenteel de snelst groeiende moderne stad van Spanje is, met een uitstekende infrastructuur, een heerlijk klimaat en gemakkelijke verbindingen

De luchthaven ligt op slechts 10 minuten afstand, net als het oude historische centrum van Malaga, met zijn levendige straatjes vol culinaire, culturele en kunstzinnige attracties.

Vluchten vanuit Londen, Brussel, Frankfurt en Amsterdam duren minder dan 2.5 uur, vanuit Stockholm en Berlijn minder dan 4 uur en vanuit Moskou amper 5,5 uur. Ideaal voor drukke zakenmensen in Europa, die nu hun ideale woning, vakantiewoning of pied-a-terre in de zon binnen handbereik willen hebben.

Wenst u meer informatie om een appartement te kopen in de Picasso Towers, volg aub deze link.
Terug