We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Nieuwe moderne luxe appartementen in een iconisch complex te koop, direct aan de strandboulevard van Malaga stad

  • ReferenceRef.148929
  • LocationMalaga
  • HouseAppartement
  • Bedrooms3 tot 4
  • Bathrooms3 tot 4
  • Plot -
  • BuildBebouwd 189 tot 316 m2
  • TerraceTerras 69 tot 206 m2
  • Prijs
    vanaf
    1.379.000
  • Details Meer details
Afstanden
Geschatte afstand tot (in km)
Strand: 0,1
Golf: 7
Winkels: 1,5
Luchthaven: 6
Openb.vervoer: 0,1
Pending
Locatie
EerstelijnstrandEerstelijnstrand
Staat
NieuwNieuw
In aanbouwIn aanbouw
Uitzicht
ZeeZee
PanoramischPanoramisch
Oriëntatie
ZuidoostZuidoost
ZuidZuid
ZuidwestZuidwest
Gebouw
Terrassen
OverdektOverdekt
Terrassen
OpenOpen
Woonkamer
Open planOpen plan
Keuken
Open planOpen plan
Keuken
KookeilandKookeiland
Keuken
OntbijthoekOntbijthoek
Overige kamers
BijkeukenBijkeuken
Overige kamers
BergingBerging
Garage
BinnenBinnen
Overige Kenmerken
Verwarming
AircondtitioningAircondtitioning
Vloeren woon/slaapkamers
TegelsTegels
Ramen
Dubbel glasDubbel glas
Ramen
AluminiumAluminium
Complex / Urbanisatie
Complex
Omheind/HekOmheind/Hek
Complex
24u.Bewaking24u.Bewaking
Staat
UitstekendUitstekend
Voorzieningen
TuinenTuinen
Voorzieningen
Zwembad(en)Zwembad(en)
Voorzieningen
VerwarmdVerwarmd
Voorzieningen
BinnenzwembadBinnenzwembad
Voorzieningen
GymGym
Voorzieningen
SaunaSauna
Voorzieningen
SpeeltuinSpeeltuin
Voorzieningen
ReceptieReceptie
Speciale categorieën
NieuwbouwNieuwbouw
StrandwoningenStrandwoningen
ZeezichtwoningenZeezichtwoningen
Moderne stijlModerne stijl
UitgelichtUitgelicht
Informeer naar dit object

Innovatieve eigentijdse luxe-appartementen te koop in een indrukwekkend nieuw complex direct aan de strandboulevard in Malaga 

Highlights

  • Prachtige nieuwe luxe-appartementen in een emblematisch avant-gardistisch complex
  • Direct aan een bekroond gouden zandstrand met veel faciliteiten en een lang uitgestrekte moderne strandpromenade.
  • Dicht bij alle voorzieningen, medische centra en tal van sport-, cultuur- en ontspanningsfaciliteiten.
  • Modern eigentijds ontwerp met open plan indeling.
  • LAATSTE APPARTEMENTEN! - INSTAPKLAAR

De locatie: Malaga stad

Gelegen direct aan het strand, naast de beroemde Antonio Banderas Promenade in Malaga
Deze moderne en brede, zeer goed onderhouden promenade strekt zich uit over maar liefst 5 km tot aan de haven van Malaga. Ze laat je genieten van fantastische wandelingen langsheen de zee en de gouden stranden van de stad. Ze is bovendien geflankeerd met enkele kwaliteitsrestaurants, chiringuitos en allerlei moderne attracties en strandfaciliteiten. 
Als u van fietsen houdt, zult u zich erover verheugen dat de hele promenade uitgerust is met een speciaal (blauw gekleurd) fietspad, net als veel straten in de hele stad overigens, die zeer fietsvriendelijk is.
Ook in het naburige Guadalhorce natuurpark dat uitgeeft op het strand, op slechts een steenworp afstand van het complex, is het heerlijk om te fietsen, te wandelen of te joggen. 
De hogervermelde haven van Malaga (op 10 minuten met de auto of slechts 15-20 minuten met de fiets) is een belangrijke attractie op zichzelf, niet alleen voor de lokale bevolking, maar ook voor de vele internationale toeristen die hier aanmeren met enkele van 's werelds grootste cruiseschepen
In het indrukwekkende en toeristvriendelijke Muelle Uno-gedeelte van de haven is het heerlijk vertoeven. Dit havengebied heeft mogen genieten van een aanzienlijk investerings- en opwaarderingsplan. Naast een luxe jachthaven biedt de Muelle Uno tal van kwaliteitsvolle designerboetieks, klasse restaurants en bars met gezellige terrasjes, het Pompidou museum en allerlei kind- en familievriendelijke attracties. Meteen moeten we ook het met een Michelin-ster bekroonde José Carlos Garcia restaurant vermelden dat hier gevestigd is. 
Op slechts een korte wandeling van de Muelle Uno ligt het populaire en bruisende historische stadscentrum van Málaga, waar u uren door de straten en steegjes kan slenteren of zich kan laten welgevallen in de vele gezellige restaurants en tapasbars. Ook bevinden zich hier de winkels van enkele grotere merken en ketens. Uiteraard zijn ook tal van andere zeer aantrekkelijke bezienswaardigheden zoals de overdekte Atarazanas markt, de kathedraal van Malaga, het Alcazaba en het Gibralfaro kasteel en de vele topmuseums zoals o.a. het Picasso museum en het Carmen Thyssen museum. 
Het prachtige gouden strand dat voor het complex ligt is ongeveer 30 meter breed en verwierf inmiddels de Q-prijs voor toeristische topkwaliteit. U vindt hier allerlei goed verzorgde faciliteiten zoals douches, toiletten en ook allerlei vermaak- en watersportfaciliteiten, zelfs een speeltuin voor kinderen. Het strand en de promenade vormen ook vaak een podium voor de vele festivals die in de stad plaatsvinden, zoals o.m. het Nationaal Filmfestival.
Ook als u een golfer bent, dan treft u het, want de Parador de Malaga Golfclub ligt wat verderop, ook langsheen de zee. De Guadalhorce Golf Academy ligt iets meer landinwaarts, maar ook op slechts luttele minuten rijden.
In deze moderne, toonaangevende en levendige stad heeft u bovendien een ruime en rijke keuze aan musea, kunsttentoonstellingen en culturele en historische evenementen steeds binnen handbereik.
Op een steenworp afstand van het complex ligt een groot modern sportcentrum, het zogenaamde ´´Sportpaleis van Malaga´´ met Olympische faciliteiten, tennisbanen, binnen- en buitenzwembaden, looppiste, enz.  Vaak worden hier ook grote nationale en internationale concerten en sport- of (familie) evenementen georganiseerd.
Openbaar vervoer, medische centra, lokale buurtwinkels liggen allemaal om de hoek.   
De dichtstbijzijnde grote supermarkt en commercieel area ligt op ongeveer 1.5km.
Diverse grote commerciële en industriële parken zijn bereikbaar in minder dan 10-15 minuten rijden (Malaga Nostrum, Plaza Mayor....).
Intu Costa del Sol, het collossale nieuw te bouwen winkel- en vrijetijdscentrum zal ook in minder dan 10 minuten met de auto bereikbaar zijn.

Het complex

Dit indrukwekkende nieuwe woonproject bestaat uit 3 torengebouwen, elk met 22 verdiepingen en elk met 71 appartementen die allemaal genieten van uitzicht op de Middellandse Zee.
Het avant-gardistische karakter van dit luxecomplex zal ongetwijfeld het innovatieve en kosmopolitische imago van de stad Malaga verder versterken. De torengebouwen belichamen een vooruitstrevend ontwerp dat gebruik zal maken van materialen en afwerkingen van uitzonderlijke kwaliteit.
Bovendien geeft het verbluffende uiterlijk van de torens blijk van een zeer hoogstaand architectonisch niveau, en dit laatste geldt ook voor de binnenhuisarchitectuur van het complex. Dit is niet echt verwonderlijk, gezien de prestigieuze en gevestigde namen en bedrijven die hun schouders onder het project zetten. 
In overeenstemming met hedendaagse bouwconcepten willen de torens alle ruimte optimaal benutten. Deze filosofie uit zich o.m. in een open indeling van de woonvertrekken en een maximale instroom van natuurlijk licht, wat meteen 2 hoofdkenmerken zijn van het project. De vooruitstrevende kabbelende vormen van de torens willen doelbewust verwijzen naar de zachte beweging van de zeegolven. De torens zullen de skyline van Malaga mee bepalen en de meest iconische woongebouwen van de stad worden.    
De gemeenschappelijke ruimtes van elke toren zullen 3 zwembaden omvatten, t.t.z. 1 verwarmd binnenzwembad en 2 buitenzwembaden, een kantoor- en co-working ruimte, een fitnesscentrum met spa, een bioscoop en een kindvriendelijke ruimte. Een speciale domotica-app stelt eigenaren in staat om deze diensten en faciliteiten snel en eenvoedig te boeken. 

De appartementen

Alle appartementen zullen genieten van grote terrassen en direct uitzicht over de zee en het strand.
Open ontwerp, met een ‘’totaal woonconcept’’ in het achterhoofd, d.w.z. alle ruimte wordt ten volle benut. Keuken (met eiland), eethoek en zitkamer zijn allemaal geïntegreerd en worden voorzien van één enkele doorlopende vloer. Kamerhoge ramen projecteren veel natuurlijk licht in alle woonvertrekken en zorgen eveneens voor een naadloze overgang tussen de terrassen buiten en het interieur.
De luxueuze appartementen zullen zich ook laten kenmerken door fijne afwerkingen en het gebruik van topmaterialen met marmer en houten bekleding als hoofdrolspelers.

Prijzen en maten:

Update 02/2024: nog maar enkele appartementen vrij

Toren I: Instapklaar!

Appartementen met 3 slaapkamers, 3 + 1 badkamers

LAATSTE, 18e verdieping - frontaal
Prijs: € 2.878.000
Bebouwd (bruto): 253m2
Interieur (netto): 225m2
Terrassen: 98m2

LAATSTE, 19e verdieping - frontaal
Prijzen: € 3.840.000
Bebouwd (bruto): 316m2
Interieur (netto): 272m2
Terrassen: 86m2

Appartementen met 4 slaapkamers, 4 + 1 badkamers

LAATSTE. 20+21e verdieping - hoek - Penthouse
Prijzen: vanaf € 5.942.000
Bebouwd (bruto): 326m2
Interieur (netto): 278m2
Terras: 101m2
Solarium: 105m2 + privézwembad van 21m2

Toren II: Instapklaar

Appartementen met 3+1 slaapkamers

LAATSTE - Verdieping 17 - frontaal
Bebouwd (bruto):299m2
Interieur: 266m2
Terrassen: 91m2
Prijs: € 3.750.000

Appartementen met 4 slaapkamers

LAATSTE - Verdieping 19 - hoek
Bebouwd: (bruto):312m2
Interieur: 266m2
Terrassen: 117m2
Prijs: 4.250.000

Toren III: Voltooiing T2/2025

Appartementen met 3 slaapkamers, 3 + 1 badkamers

LAATSTE - verdieping 12 - frontaal
Bebouwd (bruto): 189m2
Terrassen: 45m2
Prijs: € 1.379.000

LAATSTE - verdieping 17 - frontaal
Bebouwd (bruto): 298m2
Terrassen: 69m2
Prijzen: € 2.696.000

Appartementen met 4 slaapkamers, 3 + 1 badkamers

LAATSTE - verdieping 17 - hoek
Bebouwd (bruto): 263 m2
Terrassen: 81 m2
Prijzen: € 2.342.000

LAATSTE - verdieping 18 - hoek
Bebouwd (bruto): 263 m2
Terrassen: 81 m2
Prijzen: € 2.592.000
 
Bezichtig alle nieuwe projecten die aan uw wensen beantwoorden met ons.
U betaalt geen cent meer dan bij de projectontwikkelaar, maar u geniet wel van onze marktkennis en Top-Service!
Toon alle tekst
Close

Verstuur naar een vriend


Vul hier uw informatie in*


Stuur deze link naar een vriend
Nieuwe moderne luxe appartementen in een iconisch complex te koop, direct aan de strandboulevard van Malaga stad

Info van uw vriend*

Close

Stel een prijs voor


Vul hier uw informatie in*


Nieuwe moderne luxe appartementen in een iconisch complex te koop, direct aan de strandboulevard van Malaga stad 64067
Nieuwe moderne luxe appartementen in een iconisch complex te koop, direct aan de strandboulevard van Malaga stad
Huidige prijs:1.379.000 €

Stel uw prijs voor*

Close

Verwittig mij als...


Vul hier uw informatie in*


Nieuwe moderne luxe appartementen in een iconisch complex te koop, direct aan de strandboulevard van Malaga stad 64067
Nieuwe moderne luxe appartementen in een iconisch complex te koop, direct aan de strandboulevard van Malaga stad
Huidige prijs:1.379.000 €