We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Costas & Casas Blog

Open Huis in het hartje van de Golden Mile van Marbella

Open Huis in het hartje van de Golden Mile van Marbella

The Golden Mile: Open Huis van een prachtig duplex luxe tuinappartement!

Deze week was het opnieuw tijd voor een wondermooie ‘Open Huis’. Enkele medewerkers van ons Costas & Casas team gingen een kijkje nemen in een duplex - tuinappartement in een recent gebouwd en zeer befaamd nieuwbouwproject.

Al snel werd het duidelijk waarom het wooncomplex zo populair gepositioneerd staat op de markt. Men geniet op de eerste plaats van optimale luxe, van een ideale ligging en van de fantastische faciliteiten dat het resort te bieden heeft.

Een leuk weetje is dat de duplexwoning volledig gemeubileerd is met hoogwaardige, elegante meubelstukken van Fendi. Even opvallend is het gebruik van gekleurd marmer in de gehele woning dat meteen een zeer chique impressie creëert.

Niet onbelangrijk om te beschrijven is, hoe heerlijk vertoeven het was in deze private tuin met eigen zwembad. Een fris verkoeld drankje bij de hand, een lekker hapje, gouden zonnestralen tintelend op het gezicht en het gespetter van waterstroompjes vallend in het zwembad. Met andere woorden, dé definitie van een ultieme “Marbella summer feeling”.

Marbella, 29-04-2022
Terug