We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Costas & Casas Blog

De opportuniteit om een woning te kopen in Marbella - Spanje

De opportuniteit om een woning te kopen in Marbella - Spanje

2017-12-14
Een paar dagen geleden hebben financiële instellingen en vastgoeddeskundigen de nieuwste rapporten en voorspellingen van de vastgoedmarkt in Spanje aangeboden.
 
Een prijsstijging van gemiddeld 6,9% en positieve prognoses voor de komende maanden en jaren hebben de Spaanse vastgoedmarkt weer op de voorgrond geplaatst voor beleggers.
 
Eén van de meest prestigieuze nationale financiële kranten publiceerde enkele dagen geleden zeer interessante gegevens, daar tijdens het afgelopen kwartaal van 2017, de omzetgroei is gestegen met 16,7% in vergelijking met dezelfde periode in 2016.
 
Meer dat 17% van deze kopers zijn buitenlanders, aangetrokken door alles wat Spanje te bieden heeft, zoals het heerlijke klimaat, de levensstijl, de stranden, de cultuur en de mogelijkheid voor een veilige en rendabele investering.
 
In de provincie Malaga met o.a. de Costa del Sol bedraagt het percentage buitenlandse kopers 31%, wat niet verwonderlijk is, aangezien haar heel het jaar door mild subtropisch microklimaat, haar levendig en kosmopolitisch karakter en op slechts een paar uur vliegen van waar dan ook in Europa.
 
Het leidt geen twijfel, het is een goed moment om te kopen. Zowel om te genieten van deze schitterende regio en levensstijl, maar ook om een ​​veilige investering te maken.
Terug