We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Costas & Casas Blog

De legendarische Jacksons komen naar Marbella, Live in Concert!

De legendarische Jacksons komen naar Marbella, Live in Concert!

2018-11-01 - Marbella
Marbella blijft verrassen en behagen!

Op 8 Augustus 2019 komen de Jacksons naar Marbella. En het wordt geen incognito bezoek.  De meest succesvolle muziek-familie in de geschiedenis van het pop-genre zal een 3 uur durend live concert geven, in de Hotel Puente Romano Tennis Club op de Golden Mile.  Om hun 50-jarig jubileum te vieren en om het tragische overlijden van Michael Jackson 10 jaar geleden te herdenken. Dit belooft een onvergetelijk concert te worden.

De stichtende bandleden Jermaine, Tito, Jackie en Marlon Jackson zullen enkele van hun grootste hits brengen. Live, mét hun signatuur heupbewegingen en show-outfits.

De Jackson 5, zoals ze zichzelf noemden bij hun oprichting in 1964, werden een professionele band in 1967 en groeiden snel door tot een ‘’Motown Supergroup’’, een boegbeeld van het succesvolle platenlabel  uit Detroit. De band vormde tevens het lanceerplatform voor de solocarrière van Michael. In 1997 werden de Jacksons opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en de Vocal Group Hall of Fame in 1999. Ze vormen nog steeds een inspiratiebron voor vele vocale artiesten en boy-bands over de ganse aardbol.

De Jacksons verkochten meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. Ze waren ook de eerste band die debuteerde met vier opeenvolgende hits: "I Want You Back", "ABC", "The Love You Save" en "I'll Be There". Latere hits zijn 'Never Can Say Goodbye', 'Dancing Machine', 'Enjoy Yourself', 'Shake Your Body (Down to the Ground)' om er slechts een paar te noemen.

Dit uitzonderlijk concert zal ongetwijfeld een onvergetelijk spectakel worden. Concertpromotor en organisator Rock Lounge heeft een sterke reputatie om top-acts naar speciale, exclusieve locaties te brengen en ze tot een uniek, niet te evenaren evenement te maken voor een verfijnd publiek.

Tickets zijn zopas te koop aangeboden op de website van de concertpromotor.  Vroeg boeken wordt aanbevolen om teleurstelling te vermijden.
 

Wist je dat……..

Het eerste concert van Michael Jackson in Spanje bijna 30 jaar geleden in Marbella plaatsvond?

In augustus 1988, als onderdeel van zijn 'Bad World Tour', trad de ster op voor meer dan 28.000 fans in het Estadio Municipal de Marbella. Michael en zijn 150 koppen sterke entourage - inclusief een medisch team - verbleven in het Los Monteros Hotel.
Terug