We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Woningen te koop in Marbella - Costa del Sol


Gebied
Lifestyles

Zoek in onze database voor geselecteerd vastgoed te koop in Marbella en aan de hele Costa del Sol

Keurselectie

Om het overzichtelijker te maken hebben wij een keurselectie van enkele honderden eigendommen te koop uit het totale aanbod in Marbella en aan de hele Costa del Sol samengesteld.

Database

Wij beschikken over een database met meer dan 15.000 woningen te koop aan de Costa del Sol, waaruit wij bijkomend kunnen selecteren voor een op maat gemaakte selectie ter bezichtiging. Deze staat bewust niet op onze website omdat vaak de bezoekers dan door de bomen het bos niet meer zien.

Speciaal aanbod

Hier kunt u selecteren op basis van o.a.: Beste koop, Strandwoningen, Golfwoningen, Zeezichtwoningen, Prestigewoningen en Moderne woningen.
Voor de laatste 50 nieuwe en/of gewijzigde objecten: kijkt u op de homepage aub in de zoekmachine.

Zoekopdracht

Door onze kennis van, en ervaring met, de lokale onroerend goed markt en de omgeving kunnen wij u een gerichte voorselectie op basis van uw wensen toesturen. Contacteer ons en wij sturen u een uitgebreide vragenlijst toe die ons toelaat uw wensen goed in kaart te brengen.

Marbella te koop

Costas & Casas is gespecialiseerd in “up-market” en "Value for Money" woningen, eerstelijnstrand (beachfront) of dichtbij het strand (beachside) woningen, luxe appartementen, penthouses en villa´s op A-locaties in het gebied van heel Marbella, Benahavis en Estepona die zowel geografisch als qua koperspubliek een eenheid vormen.

Voor verscheidene topprojecten in het gebied van Marbella, Benahavis en Estepona zijn wij de officiële vertegenwoordiger.

Costa del Sol te koop

Naast ons kerngebied van Marbella, Benhavís en Estepona zoeken wij dagelijks naar de beste kopen in Benalmádena, Mijas, Casares en Manilva aan de Costa del Sol.

Hierbij richten wij ons op “Value for Money” woningen op uitsluitend de betere locaties.

Wij hebben ook spoedverkopen, slechts een kleine selectie staat op de website, zeldzame opportuniteiten verkopen immers snel, u kunt ons dus het beste persoonlijk contacteren.

Woningen in exclusieve verkoop

Costas & Casas is de exclusieve makelaar voor het unieke 12 beachfront villa project aan het beste strand van Marbella.

Daarnaast hebben we unieke eerstelijnstrand villa´s, golf villa´s en woningen in prestigieuze “up-market” locaties zoals bv. Sierra Blanca, Los Monteros Playa, Bahia de Marbella, Nueva Andalucia, Marbella Hill Club, La Zagaleta etc...in de stille verkoop zowel als luxe villa´s en appartementen in de exclusieve verkoop omdat Costas & Casas de best mogelijke marketingdiensten aan de eigenaars kan aanbieden, zoals bv. Topranking in Google, professionele fotografie, in-huis grafisch ontwerp, ons eigen kwaliteits magazine, property management en professionele vaste medewerkers.

Costas & Casas vindt úw droomwoning

Al bladerend door onze keurselectie van woningen in onze database kunt u zich een idee vormen van wat te koop is voor welke prijs. Jammer genoeg staan niet alle interessante koopwoningen en opportuniteiten (onmiddellijk) op de website. Onze lokale vaste medewerkers hebben een perfecte kennis en ervaring in het hele gebied van de Costa del Sol en wij zoeken dagelijks professioneel naar de beste woningen.

Wij maken graag een voorselectie op maat.

Eenmaal u hier bent is het voor ons gesneden koek, dankzij onze kennis, ervaring en toegang tot de gehele onroerend goed markt úw droomwoning te vinden.

Contacteer ons vrijblijvend om gebruik te maken van de best mogelijke service.