We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

La Zagaleta , het meest exclusieve resort in Europa

La Zagaleta Golf Resort and Country Club, een uniek luxe domein in Benahavis - Marbella

La Zagaleta is zonder twijfel één van de mooiste en meest exclusieve residentiele domeinen van Europa. Uitzonderlijke veiligheidsmaatregelen, totale privacy en authentieke exclusiviteit zijn de voornaamste kenmerken van dit verbazingwekkende resort.

Locatie

Gelegen in een voormalig jachtdomein in de heuvels van de pittoreske Andalusische gemeente Benahavis, genesteld tussen de Ronda bergketen en de Middellandse Zee, geniet La Zagaleta van oogstrelende vergezichten op de Middellandse Zee en haar twee prachtige golfbanen.

Het landgoed

Het landdgoed is bezaaid met meer dan 230 luxe villa's, allemaal gebouwd volgens de hoogste normen van kwaliteit en design, met kavels variërend in grootte tussen de 3.000m2 en de 10.000m2 en omgeven door 900 hectare weelderige vegetatie, bergbeekjes, valleien, beboste heuvels en adembenemende plekjes van natuurlijke pracht.

Faciliteiten

Het domein bevat maar liefst twee 18-holes golfbanen van kampioenschapskwaliteit, voor het exclusieve genot van de bewoners-leden en hun gasten. Elke baan beschikt bovendien over een elegant clubhuis, met state-of- the-art restaurants, bars en feest- en vergaderzalen voor de bewoners.

La Zagaleta´s luxe manege is een oase van rust en omvat uiterst verzorgde stallingen, een overdekte ruimte voor training, dressuur en jumping, waar zowel de recreatieve als competitieve ruiter zijn/haar gading vindt.

De Zagaleta Tennis- en Raquet Clubs beschikken over tennis-, paddletennis- en raquetbanen van topkwaliteit met dezelfde hoogstaande dienstverlening zoals elders in dit topklasse domein.

Bewoners kunnen beroep doen op een zeer breed scala aan exclusieve diensten op maat, zoals persoonlijke shoppers, een privé-vervoer en koerierdienst,  a-la-cartediensten zoals een tuinier, landschapsarchitecten, zwembad- en jacuzzionderhoud, schoonmaak- en wasserij- en stomerijdiensten, om er maar een paar te noemen.

Bewoners

Onder de typische La Zagaleta bewoners tellen we onder andere directeurs of eigenaars van toonaangevende internationale bedrijven, beroemde TV-, showbusiness- en sportpersoonlijkheden enzomeer.

Een speciale heliport op het domein maakt een privé-aankomst mogelijk.

San Pedro, Puerto Banus, de Golden Mile en het stadscentrum van Marbella en Estepona liggen op ongeveer 20 minuten rijden met de auto en bieden bijkomende topklasse voorzieningen voor de veeleisende en vooraanstaande bewoners van La Zagaleta.