We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Costas & Casas Blog

​Open Huis: gloednieuwe villa in één van de meest exclusieve golfresorts van Europa: La Zagaleta

​Open Huis: gloednieuwe villa in één van de meest exclusieve golfresorts van Europa: La Zagaleta

​Formidabel Open Huis in het exclusieve La Zagaleta golfresort


Medewerkers van ons Costas & Casas team werd afgelopen vrijdag te gast ontvangen op een open huis in het sublieme, prestigieuze golfresort La Zagaleta. De deuren van deze gloednieuwe luxevilla, werden enkele uurtjes opengezet.

Wie bekend is met de Costa del Sol heeft ongetwijfeld wel eens gehoord over La Zagaleta, een exclusief privédomein voor welgestelde levensgenieters.

Op de uitlopers van “La Sierra de Ronda”, geniet het resort van prachtige stroompjes vloeiend langs de eeuwenoude dennen en eikenbomen. Het gebied staat volledig in harmonie met de natuur.

Buiten de kronkelige straatjes, de verzorgde flora en de meest toonaangevende luxevilla’s van de Costa del Sol, biedt het resort ook superieure faciliteiten aan zoals o.a. een heliport, 2 privégolfbanen met een gezellig clubhuis, een toverachtige manege, tennisveld en een brede waaier aan gepersonaliseerde services.

Eenmaal aankomen bij de prachtige villa, werden we hartelijk ontvangen. De eerste indruk bij het binnenwandelen door de voordeur, met de zee op de achtergrond, was meteen zeer indrukwekkend. Het was bijna  onvermijdelijk om je niet aangetrokken te voelen tot de fantastische, sfeervolle tuin. Het overloopzwembad schitterde in de weerkaatsing van de zon, omgeven door heerlijke loungers en een poolhouse dat voor de gelegenheid werd omgetoverd tot een delicieus buffet.

Alle leefruimtes worden verenigd met de buitenruimtes d.m.v. kamerhoge schuiframen wat resulteert in rijkelijk verlichte vertrekken.

De villa werd recent volledig voltooid en gemeubileerd met hoogwaardige, elegante meubelstukken, die in combinatie met de stijlvolle decoratie een uiterst bekoorlijke en gezellige sfeer scheppen.

Conclusie van het bezoek aan deze luxe villa: het gaat werkelijk om een uitblinkerdje!

Benahavís, 8 april 2022
Terug