We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Bahia de Marbella

Bahia De Marbella: een beveiligde luxe urbanisatie ten oosten van Marbella

Bahia De Marbella

Bahia de Marbella is een begeerde woonwijk die grenst aan enkele van de mooiste zandstranden in het oostelijk deel van Marbella.

De bewoners genieten van uiterste rust en harmonie, daar het omgeven wordt door de andere exclusieve urbanisaties Los Monteros en La Reserva de Los Monteros. Je vindt hier vooral villa’s, huizen en appartement complexen, op wandelafstand van het strand.

Er is maar één toegang tot de urbanisatie en die is afsluitbaar en bewaakt.

Een breed scala van voorzieningen en faciliteiten waaronder supermarkten en winkels, apotheken, internationale scholen, sportcentra en het groot hospitaal Costa de Sol liggen allemaal binnen luttele minuten rijafstand.

Voor de golfliefhebbers liggen de topgolfbanen van Rio Real, Marbella Golf & Country Club en Santa Clara Golf binnen handbereik.

De stranden in Bahia de Marbella staan bekend om hun prachtige natuurlijke omgeving gecreëerd door de duinen.

De serene en centrale ligging is een sterke troef.

Het historisch centrum van Marbella ligt op 6 km. Tevens biedt de urbanisatie een gemakkelijke toegang tot de A7-snelweg.

Een selectie van prachtige eigendommen in Bahia de Marbella die vandaag op de markt staan, genieten meestal van uitzicht op zee en de tuinen, afhankelijk van de oriëntatie. Architecturale stijlen, vormen en ontwerpen, afmetingen, oriëntatie en karakter van de woningen variëren, waardoor er een grote schakering ontstaat in de woonwijk. Doorgaans zijn de woningen afgewerkt met een hoge standaard, gebruikmakend van kwalitatieve materialen. De recent gebouwde of gerenoveerde woningen beschikken uiteraard over de nieuwste technologie snufjes.

Luxueus leven aan het strand, in een rustige omgeving maar toch dicht bij het centrum van Marbella.