Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella

Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella
Referentie nr.: 107219
Status: Verkocht
Gebied: Marbella
Type: Villa
Slaapkamers: 6
Badkamers: 6
Bebouwd m2: 673
Terras m2: 0
Perceel m2: 2583
Prijs:
Op aanvraag

Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella 0Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella 1Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella 2Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella 3Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella 4Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella 5Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella 6Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella 7Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella 8Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella 9Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella 10Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella 11Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella 12Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella 13Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella 14Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella 15Exclusieve Beachfront villa te koop, eerste lijn strand, Bahia de Marbella – Los Monteros te Marbella 16
Details van het object

VERKOCHT

Exclusieve Beachfront villa te koop in Bahia de Marbella –Los Monteros te Marbella.

Indrukwekkende “frontline beach” (eerstelijnstrand) villa in Bahia de Marbella - Los Monteros, de meest exclusieve “beachside” urbanisatie, op slechts enkele minuten rijden ten oosten van Marbella centrum.

Het perceel

Het zuidgeoriënteerde verhoogde hoekperceel biedt spectaculair onbelemmerd zicht vanuit bijna elke kamer over de duinen, strand en zee.

Het eigendom bestaat uit 2 bouwpercelen, een van 1.583m2 bestaande uit de villa met tuin, zwembad en terrassen, het achterligende bouwperceel beslaat 1.000m2.
Deze laatste kan bv. gebruikt worden om een tweede villa op te bouwen als investering, of gebruikt worden om de bestaande villa uit te breiden met bv. een binnenhof omringd door bijgebouwen en/of gasten/personeelsverblijf.

De villa

De villa verkeert in goede staat en is gebouwd in een traditionele Andalusische stijl die de woning een warme en gezellige uitstraling geven.

Indeling:

Begane grond:

Aan de noordzijde van de villa vindt men o.a. een oprit, carport en patio met de hoofdingang.

Rondom de villa is een gemakkelijk te onderhouden tuin aangelegd.

Aan de zuid-en zeezijde van de villa bevindt zich een deel van de tuin, de ruime open en overdekte terrassen en het grote en verwarmde zwembad.

Via een antieke deur komt men in de hal (met gastentoilet), vanwaar men naar het woon- of slaapgedeelte kan gaan.
De woonkamer met openhaard (met doorkijk naar de patio) sluit aan op de eetkamer en keuken met ontbijthoek op het oosten.
Vanaf deze vertrekken heeft men toegang tot het gezellig overdekte terras met aansluitend het open terras en zwembad.

Eerste verdieping:

Hier bevinden zich 2 ouderslaapkamers en suite en 2 gastenslaapkamers met 1 badkamer.

Benedenverdieping:

Hier vindt men 1 slaapkamer en suite, een waskamer en service appartement voor gasten of personeel. Verder is er nog een fitnesskamer, sauna, douche en toilet, en de garage.

Verdere kenmerken:
Vloerverwarming in de hele villa
Bergingen
Beveiligingssysteem
Sat.TV.
Kluis
Rolluiken
Zonweringen
Aut.irrigatie en tuinverlichting

Kortom: een unieke gelegenheid tot het kopen van een perceel met villa direct aan het strand gelegen in één van de meest prestigieuze beachside locaties in Marbella.
De villa biedt spectaculair open uitzicht op de voorliggende duinen, stranden en zee en dit alles aan een prijs gericht op een snelle verkoop.

Prijs: P.O.A.
NB. het is mogelijk om de overdrachtsbelasting van 8% te besparen en het achterligende perceel kunt u verkopen voor minstens 1 miljoen.

Locatie: Bahia de Marbella

Bahia de Marbella
is een exclusieve beachside urbanisatie met ´s nachts 2 aparte neergelaten slagbomen en 24u.bewaking. Het is slechts enkele minuten rijden tot het centrum van Marbella, La Cañada shoppingcenter, het hoofdhospitaal, verscheidene golfbanen, internationale scholen, tennis en supermarkten.
De brede fijnzandige stranden strekken zich uit voor de urbanisatie en hebben verscheidene strandrestaurants.

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview