Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Onze diensten

Our office

> Ons kantoor in Marbella

Onze kantoren in Marbella ligt in hartje Puerto Banus op de "Plaza de Antonio Banderas". Onder het plein is ruime parkeergelegenheid. De kantooruren zijn van 10u tot 18u op werkdagen. We zijn 365 dagen/jaar geopend op afspraak. Waarom een kantoor voor u zó belangrijk is...
Ons kantoor...

Guided tour and free accomodation

> Bezichtigingsreis en gratis verblijf in Marbella

U kunt bij ons een gratis en vrijblijvende bezichtigingstour reserveren. We zijn professioneel en werken zonder druk. U ziet de beste kopen die beantwoorden aan úw wensen in een kort tijdsbestek. Een gratis verblijf in een luxe penthouse behoort tot de mogelijkheden. Vraag ernaar.
Bezichtigingsreis en gratis verblijf ...

After Sales & Property management

> After Sales & Property management in Marbella

Wanneer u een 2de woning in Marbella bezit waar u niet permanent verblijft, is het fijn als u kunt rekenen op iemand die een oogje in het zeil houdt, zorgt voor de schoonmaak, onderhoud, verhuur enz. Wij bieden die service vrijblijvend en exclusief aan onze klanten aan.
After Sales & Property management...

Architect

> Architect in Marbella

Wij bieden u de service van een prestigieuze architecten studio met meer dan 20 jaar ervaring in Marbella. Onze Belgische architect die deels opgroeide in Marbella ontwerpt en bouwt volgens uw wensen, top kwaliteit en zekerheid staan hier voorop.
Architect ...

Building

> Bouwen in Marbella

Omdat inzake bouwen of verbouwen de kwaliteit en zekerheid van het allergrootste belang zijn hebben we de beste bouwbedrijven en vakmensen in Marbella voor u klaarstaan.
Bouwen ...

Verbouwingen en Renovaties

> Verbouwingen en Renovaties

Mocht u uw huidige of nog aan te kopen woning in Marbella of elders aan de Costa del Sol willen renoveren of grondig verbouwen, dan is Costas & Casas het aangewezen adres voor een project op maat en vooral ook zonder hoofdbrekens.
Verbouwingen en Renovaties ...

Legal

> Juridisch en fiscaal

Hier verneemt u meer over de aankoopprocedure en –kosten inzake de aanschaf van een koopwoning aan de Costa del Sol. Uiteraard zorgen wij als professioneel makelaarskantoor ervoor dat u altijd vrij van lasten en schulden koopt maar ook vrij van verrassingen en zorgen.
Juridisch en fiscaal ...

Mortgage

> Hypotheek

U kunt ook in Marbella advies inwinnen over een financiering van uw woning aan de Costa del Sol. Onze advocaat, fiscalist en bankier kunnen u een gedegen advies verstrekken. We hebben uitstekende bankaire contacten die snel over een hypotheekaanvraag kunnen beslissen.
Hypotheek ...

Verzekeringen Marbella

> Verzekeringen

Verzekering van uw woning en auto in Marbella, Costa del Sol en heel Spanje. Persoonlijk en professioneel. Verzekering op maat aan de laagste premie! Welke verzekeringsagent zal een betere service bieden aan onze eigen cliënt dan wij zelf? Waar de cliënt geen nummer is! Wie kent ....
Verzekeringen Marbella ...
Property Photography Marbella

> Fotografie Marbella & Costa del Sol

Onze ervaren fotograaf en grafisch ontwerpster maken altijd een aantrekkelijke presentatie van uw woning en dat is van vitaal belang. Een foto kan meer zeggen dan duizend woorden. We kunnen ook een professionele fotoreportage maken.
Fotografie ...
Golden Visa

> Golden Visa

Het "Golden VIsa" is een faciliteit voorzien voor kopers van Spaans vastgoed met een niet EU-nationaliteit om hun visum voor de EU te vergemakkelijken.
Golden Visa ...

Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview