Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella

Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella
Referentie nr.: 111163
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Villa
Slaapkamers: 8
Badkamers: 8
Bebouwd m2: 619
Terras m2: 116
Perceel m2: 2066
Prijs:
€ 2.995.000

Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 0Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 1Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 2Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 3Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 4Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 5Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 6Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 7Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 8Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 9Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 10Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 11Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 12Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 13Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 14Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 15Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 16Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 17Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 18Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 19Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 20Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 21Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 22Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 23Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 24Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 25Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 26Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 27Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 28Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 29Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 30Luxe villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella 31
Details van het object

Villa in moderne stijl te koop gelegen direct aan het duinenstrand in Marbella

Deze villa heeft een unieke locatie aan de Costa del Sol.
De villa grenst direct aan de beschermde en gedeeltelijk beboste duinen aansluitend op het strand.
Vanuit de tuin heeft u ook een directe toegang.
De zee zowel als de pittoreske jachthaven van Cabopino liggen op korte wandelafstand.

De ommuurde villa voorzien van een hoog technologische video surveillance en alarmsysteem bieden u veiligheid en privacy.

Het meer dan 2.000m2 grote perceel is aan de noord en westzijde begroeid met pijnbomen die een typische Mediterrane strandbossfeer geven aan het hele eigendom.

Een hardhouten zonnedek met geïntegreerde LED verlichting, een ruime gazon, buitenjacuzzi´s, een kinderboomhut, het 12 meter lange verwarmd zwembad, chill out avondzithoek, buitendouche en –toilet, barbecue, kitchenette met geïntegreerde wijnkoeler, spots en speakers maken het buitenleven tot een feest.

De villa gebouwd in een contemporaine stijl telt meer dan 600 m2 aan bebouwde oppervlakte inclusief 116 m2 aan terrassen.

Indeling:

Begane grond:
Hal
Gastentoilet
Ruime woonkamer met open haard
Separate eetkamer
Volledig ingerichte open keuken met Gaggenau apparatuur en een eetkamer
Bijkeuken
Kantoorruimte
Gastenslaapkamer en suite

Bovenverdieping:
Ouderslaapkamer en suite met Jacuzzi, kleedkamer en privé-terras
3 gasten slaapkamers en suite
Terrassen
Dakterras met Jacuzzi

Benedenverdieping:
3 gastenslaapkamers en suite
Home cinema
Biljartkamer
Volledig ingerichte professionele fitnessruimte met TV
Berging, machinekamer
Garage

Overige kenmerken:

De ouderslaapkamer bedraagt 60m2 en is voorzien van een marmeren privé-terras met toegang tot de Jacuzzi, voorzien van verlichting, muziek en ingebouwde TV, op het dakterras met adembenemend zicht op de duinen en de Middellandse Zee tot aan de Straat van Gibraltar en de Afrikaanse kust.

Verder is er een ruime inloopkleedkast. De ensuite badkamer is volledig in Italiaans marmer en voorzien van Philippe Stark inrichting met een regenwouddouche en een tweepersoons Jacuzzi.

Alle 8 slaapkamer zijn en suite badkamers inclusief Jacuzzi voor twee.

De professionele ruime keuken is voorzien van Gaggenau apparatuur met o.a. twee ovens, industriële fruitpers, ijsmachine, sub zero ijskast en is open naar de ruime eetkamer met TV die aansluit op de de tuin.

Glazen ramen van vloer tot plafond zorgen dat u steeds in contact blijft met het buitenleven.

Marmeren en eikenhouten vloeren.

Verlichting, airconditioning, gordijnen, muziek en de vele TV´s zijn domoticagestuurd d.m.v. een vast bedieningspaneel en een ipad in iedere kamer.

Het eigendom werd zeer recent gerenoveerd.

Deze unieke moderne eerstelijnstrand luxe villa in Marbella wordt u in exclusiviteit te koop aangeboden door Costas & Casas. We hebben de sleutels voor gemakkelijke bezichtiging op afspraak.

Update: sterk verlaagd in prijs

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview