Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Te koop: Strandappartement te Puerto Banús, Marbella

Te koop: Strandappartement te Puerto Banús, Marbella
Referentie nr.: 122386
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd m2: 149
Terras m2: 18
Perceel m2: 0
Prijs:
€ 495.000

Te koop: Strandappartement te Puerto Banús, Marbella 0Te koop: Strandappartement te Puerto Banús, Marbella 1Te koop: Strandappartement te Puerto Banús, Marbella 2Te koop: Strandappartement te Puerto Banús, Marbella 3Te koop: Strandappartement te Puerto Banús, Marbella 4Te koop: Strandappartement te Puerto Banús, Marbella 5Te koop: Strandappartement te Puerto Banús, Marbella 6Te koop: Strandappartement te Puerto Banús, Marbella 7Te koop: Strandappartement te Puerto Banús, Marbella 8
Details van het object

Te koop: Strandappartement te Puerto Banús, Marbella

Dit prachtige appartement is onderdeel van een residentieel complex dat onder meer voorziet in permanente beveiliging en op loopafstand is gelegen van Puerto Banús met zijn ruime keus aan boetiekjes, restaurants, strandpaviljoenen en talrijke andere voorzieningen.

Dit 2-slaapkamer appartement heeft een groot terras dat uitzicht biedt op de subtropische siertuinen van het complex en het zwembad. De woning heeft een ruime bemeten gecombineerde woon- en eetkamer.

Kenmerken:
Topkwaliteit marmeren vloeren
Klimaatregeling voor zowel verkoeling als verwarming
Op loopafstand van Puerto Banús en nabij uitvalswegen
Aansluiting voor satelliettelevisie, alarminstallatie en internet
Cameratoezicht in het complex

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview