Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Uniek! Te Koop: Projectgrond voor appartementencomplex in Puerto Banus - Marbella

Uniek! Te Koop: Projectgrond voor appartementencomplex in Puerto Banus - Marbella
Referentie nr.: 112868
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Perceel
Slaapkamers: 0
Badkamers: 0
Bebouwd m2: 0
Terras m2: 0
Perceel m2: 3854
Prijs:
€ 3.500.000

Uniek! Te Koop: Projectgrond voor appartementencomplex in Puerto Banus - Marbella 0Uniek! Te Koop: Projectgrond voor appartementencomplex in Puerto Banus - Marbella 2Uniek! Te Koop: Projectgrond voor appartementencomplex in Puerto Banus - Marbella 3Uniek! Te Koop: Projectgrond voor appartementencomplex in Puerto Banus - Marbella 5Uniek! Te Koop: Projectgrond voor appartementencomplex in Puerto Banus - Marbella 6
Details van het object

Uniek! Te Koop: Projectgrond voor appartementencomplex in Puerto Banús Marbella

Inveseringsopporutiniteit!

De villa is hier louter een detail: Dit unieke vastgoedobject behelst ruim 4.000m2 grond op een ongeëvenaarde plek – pal naast het chique Puerto Banús op slenterafstand van een keur aan hippe bars, restaurants, strandpaviljoens en de beroemde jachthaven. Het strand is slechts een straatblok verderop. Het perceel is omringd door prestigieuze residentiële complexen.

Dit is het laatste perceel van formaat in de directe omgeving van Puerto Banús. De grond is volledig omheind en herbergt thans een prachtige subtropische tuin met een prachtig onderhouden gazon en weelderig groen.

De kavel bevat voorts een ruime villa, met groot zonnedek en een zwembad, en een onafhankelijk, volledig ingericht gastenverblijf.

Het gemeentelijke bestemmingsplan staat de aanleg van een wooncomplex met verschillende luxe appartementen toe.
Dit vastgoedobject ligt in één van de weinige delen van Marbella waar een supersnelle glasvezel Internetverbinding al mogelijk is.

De villa bestaat uit drie slaapkamers en drie badkamers, aangevuld met een ruime gecombineerde woon- en eetkamer en een grote keuken met een bijkeuken. De bebouwde oppervlakte bedraagt ongeveer 250m2.

Het gastenverblijf – eigenlijk een tweede villa – bestaat uit twee slaapkamers, een badkamer en een ruime woonkamer met openhaard en een aangrenzende kleine open keuken met een volledig assortiment aan witgoed.

Een flink terras met zonwering maakt dit gastenverblijf compleet. De bebouwde oppervlakte bedraagt ongeveer 100m2.

Aanvullende details volgen over het soort projecten waarin het bestemmingsplan voorziet.

Kenmerken:
• Het laatste grote stuk projectgrond te koop in de onmiddellijke nabijheid van Puerto Banús
• Land is bouwklaar
• Glasvezel Internet beschikbaar

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview