Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella

Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella
Referentie nr.: 122607
Status: Off Market
Gebied: Marbella
Type: Villa
Slaapkamers: 6
Badkamers: 6
Bebouwd m2: 428
Terras m2: 116
Perceel m2: 2865
Prijs:
€ 2.450.000

Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 0Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 1Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 2Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 3Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 4Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 5Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 6Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 7Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 8Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 9Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 10Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 11Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 12Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 13Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 14Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 15Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 16Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 17Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 18Te koop: Moderne Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella 19
Details van het object

Te koop: Nieuwbouwvilla op golfclub in Marbella

Deze moderne villa is juist opgeleverd en biedt adembenemende vergezichten op zowel de Middellandse Zee als de bergen. Het open concept dat de ontwerpers voor ogen stond heeft geresulteerd in grote ruimten die naadloos in elkaar overgaan en volop profiteren van natuurlijke lichtinval.

De keuken is nog niet geïnstalleerd en kan volledig naar inzicht van de koper worden aangelegd en uitgerust. De woonkamer beschikt over een openhaard en heeft een dubbel-hoog plafond.

De villa is omringd door grote terrassen. De reeds volgroeide tuin bevat naast een ruim zwembad ook een barbecue eethoek. De villa is verdeeld over drie woonlagen, verbonden met een lift, en telt liefst zes slaapkamers en eenzelfde aantal badkamers naast een gastentoilet.

De woning ligt op amper tien autominuten afstand van talrijke winkels, horeca gelegenheden en andere voorzieningen.

Overige kenmerken:
• Perceel grootte: 2.853m2
• Bebouwde oppervlakte: 428m2
• Terrassen: 116m2
• Vloerverwarming
• Klimaatregeling voor zowel verkoeling als verwarming
• Huisautomatiseringssysteem
• Geautomatiseerd irrigatiesysteem
• Overdekt parkeren voor twee auto’s

OFF MARKET

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview