Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella

Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella
Referentie nr.: 112664
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd m2: 191
Terras m2: 22
Perceel m2: 0
Prijs:
Op aanvraag

Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 0Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 1Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 2Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 3Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 4Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 5Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 6Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 7Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 8Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 9Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 10Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 11Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 12Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 13Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 14Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 15Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 16Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 17Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 18Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 19Te koop: hoekappartement direct aan het strand in Puerto Banús, Marbella 20
Details van het object

Te koop: hoekappartement direct aan de zee en havenmonding in Puerto Banús, Marbella

Eerstelijns zee appartement te koop in Puerto Banús, Marbella, gelegen pal aan de wandelboulevard en het havenhoofd van Puerto Banús. De talrijke restaurants, terrasjes en boetiekjes van de wandelboulevard liggen binnen handbereik terwijl één van de beste stranden letterlijk om de hoek ligt met allerlei paviljoenen op een boogscheut (steenworp).

Op wandelafstand bevindt zich het gerenommeerde El Corte Inglés warenhuis, één van de grootste in Spanje. Ook alle andere voorzieningen die Puerto Banús het hele jaar door te bieden heeft liggen in de onmiddellijke nabijheid van dit appartement.

De woning biedt vanaf het terras prachtig uitzicht op de boulevard, de in- en uitvarende jachten, de Middellandse Zee en diens kustlijn tot aan de Straat van Gibraltar en de Afrikaanse kust. Één van de drie slaapkamers heeft zicht op zowel de jachthaven als de La Conchaberg.

Kenmerken
• Georiënteerd op het zuidwesten
• Ruim overdekt terras
• Groot hoekappartement van bijna 200m2 plus een terras van 22m2
• 3 slaapkamers en 3 badkamers waarvan twee en-suite
• Gastentoilet
• Volledig ingerichte keuken
• Sauna
• Parkeerplaats in de garage

Uiteraard heeft dit appartement een uitzonderlijk goed verhuurpotentieel. Costas & Casas biedt zijn klanten desgewenst een volledig dienstenpakket voor het beheer van uw vastgoed. Hierbij is inbegrepen een verhuurservice, in eigen beheer, zodat u altijd zorgeloos en maximaal kunt genieten van uw vakantiewoning.

Costas & Casas biedt u vrijblijvend hulp bij een desgewenst renovatieproject die dit appartement met zijn voorwaar unieke ligging tot een schitterende en unieke woning kan maken.

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview