Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella

Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella
Referentie nr.: 112598
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd m2: 92
Terras m2: 20
Perceel m2: 0
Prijs:
€ 395.000

Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 0Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 1Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 2Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 3Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 4Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 5Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 6Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 7Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 8Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 9Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 10Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 11Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 12Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 13Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 14Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 15Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 16Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella 17
Details van het object

Te koop: Appartement in het centrum van Puerto Banús – Marbella

In exclusieve verkoop bij Costas & Casas Marbella (sleutelhouder).

Dit appartement is gelegen in het hart van Puerto Banús en is onderdeel van een wooncomplex dat onder meer voorzien is van een zwembad, tennisbaan, fitnessruimte en een permanente bemande receptie.

Het op het zonnige zuidwesten georiënteerde appartement heeft uitzicht op zowel het Antonio Banderasplein als op de Middellandse Zee.

Dit is een ideaal vakantieappartement dat bovendien een uitstekend verhuurpotentieel heeft.

Kenmerken:
• 2 slaapkamers en 2 badkamers
• Woonkamer met aansluitend een volledig ingerichte keuken
• Zonnig terras
• Klimaatregeling voor zowel verkoeling als verwarming
• Rolluiken
• Marmeren vloeren

Het appartement is recent gerenoveerd waarbij onder meer het terras is voorzien van een nieuwe vloer.

Puerto Banús leeft dag en nacht, 365 dagen per jaar

In het centrum van Puerto Banús heeft u alle voorzieningen binnen handbereik: El Corte Inglés (het op één na grootste warenhuis van Spanje), twee grote commerciële centra, tientallen winkels, boetieks, restaurants, de stranden met hun paviljoenen en clubs en de strandpromenade van Golden Mile die Puerto Banús met het centrum van Marbella verbindt en waarlangs het heerlijk autovrij wandelen of fietsen is. Puerto Banús is tevens bekend om zijn jachthaven die talrijke megajachten herbergt.

Aantrekkelijk geprijsd

Dit appartement is scherp geprijsd, zeker gezien zijn bevoorrechte en zonnige ligging en het zeezicht.

Bezichtiging van het appartement

We hebben de sleutels beschikbaar voor een eenvoudige bezichtiging. Ons kantoor Costas & Casas bevindt zicht aan de andere kant van hetzelfde plein.

Onze diensten

Indien gewenst kunt u als nieuwe eigenaar genieten van onze service voor een zorgeloos verblijf en/of verhuur met onze schoonmaak- en verhuurdienst.
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview