Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona

Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona
Referentie nr.: 122650
Status: Verkocht
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Bebouwd m2: 135
Terras m2: 33
Perceel m2: 0
Prijs:
€ 440.000

Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 0Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 1Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 2Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 3Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 4Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 5Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 6Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 7Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 8Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 9Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 10Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 11Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 12Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 13Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 14Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 15Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 16Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 17Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 18Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 19Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 20Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 21Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 22Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona 23
Details van het object

Te koop: Luxe appartement op een golfresort tussen Marbella, Benahavís en Estepona

Dit appartement wordt volledig gemeubileerd verkocht inclusief alle aangebrachte verbeteringen en extra’s. De woning is onderdeel van een omheind en beveiligd golfresort met een vijfsterren hotel.

Het complex ligt op slechts enkele minuten rijden van goede zandstranden, strandpaviljoenen, supermarkten en een prestigieuze strandclub compleet met een winkelcentrum en restaurants. Puerto Banús en Marbella liggen op amper tien autominuten.

Het hoekappartement is op het zuiden georiënteerd en geniet zowel van de middag- als avondzon.

Het biedt mooi uitzicht op een meer en op de Middellandse Zee.

De woning omvat onder meer drie ruime slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer en veel inbouwkasten. De hoofdslaapkamer geeft direct toegang tot het ruime overdekte terras. De twee overige slaapkamers beschikken elk over een eigen balkonnetje.

De hal opent naar zowel de woonkamer als de keuken die onlangs volledig werd gerenoveerd en nu is uitgerust met Bosch witgoed. Naast de keuken is nog een bijkeuken.

Overige kenmerken:

• Antiek marmeren vloeren
• Centrale verwarming
• Klimaatregeling voor zowel verkoeling als verwarming
• Straalkachels en rolgordijn op het terras
• Goed onderhouden omheind complex binnen het golfresort met receptie
• Permanente bewaking
• Weelderige subtropische tuinen met drie zwembaden
• Lage gemeenschapskosten
• Parkeerplaats en berging

VERKOCHT

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview