Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

After sales & Property Management - Marbella

Vastgoed beheer in Marbella & Costa del Sol

Wanneer u een tweede woning in het buitenland bezit waar u niet permanent verblijft, is het fijn als u kunt rekenen op iemand die een oogje in het zeil houdt, zorgt voor schoonmaak, onderhoud, verhuur, enzovoort. Iemand die u in uw eigen taal te woord kan staan en die een gedegen kennis heeft van de lokale markt en diensten.

Wij bieden die service vrijblijvend en exclusief aan onze klanten aan: met een hoge kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Bij uitbesteding van werkzaamheden, herstelwerkzaamheden of verbouwingen zorgen we dat de beste vakmensen en aannemers worden ingeschakeld die alles van A tot Z regelen.

Door onze service wordt uw villa of appartement in Spanje een ‘lock-up and go’-eigendom, waar u maximaal kunt genieten van uw vrije tijd onder de zon. Bij aankomst of vertrek hoeft u alleen de deur te openen of dicht te trekken. Wij zorgen voor de rest.

Ons Vastgoed Beheer houdt o.a. in:

  • Sleutelhouder
  • Regelmatige check van uw eigendom
  • Schoonmaak
  • Verhuurdienst
  • Schilderwerk
  • Elektricien, timmerman, tuinman, enzovoort
  • Grote of kleine verbouwing

We helpen u, indien gewenst, uiteraard ook bij het verkrijgen van een hypotheek en de inrichting van het huis.

Met welke vraag u ook zit, u mag ons altijd bellen - 365dagen per jaar. We staan klaar om u zo snel en efficiënt mogelijk te helpen.


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview