Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Nieuwe moderne villa aan de oostkant van Marbella

Nieuwe moderne villa aan de oostkant van Marbella
Referentie nr.: 122640
Status: Verkocht
Gebied: Marbella
Type: Villa
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Bebouwd m2: 210
Terras m2: 211
Perceel m2: 800
Prijs:
€ 795.000

Nieuwe moderne villa aan de oostkant van Marbella 0Nieuwe moderne villa aan de oostkant van Marbella 1Nieuwe moderne villa aan de oostkant van Marbella 2Nieuwe moderne villa aan de oostkant van Marbella 3Nieuwe moderne villa aan de oostkant van Marbella 4Nieuwe moderne villa aan de oostkant van Marbella 5Nieuwe moderne villa aan de oostkant van Marbella 6Nieuwe moderne villa aan de oostkant van Marbella 7Nieuwe moderne villa aan de oostkant van Marbella 8
Details van het object

Nieuwe moderne villa aan de oostkant van Marbella

Deze villa beschikt over een indeling die zich kenmerkt door grote open ruimtes die ervoor zorgen dat het binnen- en buitenleven naadloos op elkaar aansluiten. De woning beschikt over drie slaapkamers – één op de begane grond en twee op de bovenverdieping – die elk zijn voorzien van een eigen en-suite badkamer.

• Slaapkamers: 3
• Perceel: van 800m 2 tot 878 m2
• Interieur: 210 m2
• Overdekt terras: 61 m2
• Open terras: 150 m2
• Carport: 30 m2
• Prijzen: van € 795.000 tot € 975.000

Nieuw villa project in Oost Marbella

Dit nieuwe woonoord is onderdeel van een strikt residentiële woonwijk net ten oosten van Marbella-centrum die zich kenmerkt door zacht glooiende heuvels die zijn besprenkeld met olijf- en naaldbomen en strekken tot de duinen waarachter prachtige zandstranden en de Middellandse Zee schuilgaan. Hoewel centraal gelegen en prima bereikbaar met talrijke in- en uitvalswegen, is omgeving waarlijk een oasis van rust en vrede in Marbella.

Het exclusieve wooncomplex dat hier nu gestalte krijgt geeft kopers de unieke mogelijkheid om volop te genieten van de Marbella Lifestyle. Een grote verscheidenheid aan gemakken, diensten en winkels zijn voorhanden in de directe omgeving. De op het zuidwesten georiënteerde villa’s profiteren van onbelemmerd uitzicht op zowel de zee als de bergen.

Het is de architecten van de villa’s gelukt om de moderne bouwstijl - met zijn strakke lijnen, veel glas en open ruimtes – te laten overgaan in het omliggende tijdloze en geplooide landschap van olijfgaarden dat de kust verbindt met de bergen.

De nieuwe villa’s, beschikbaar in zowel drie als vier slaapkamer varianten, vullen een leemte tussen luxueuze appartementen en schakelwoningen enerzijds en grote villa’s anderzijds. Op deze manier schept de projectontwikkelaar een optie die tot dusver op de vastgoedmarkt ontbrak: moderne en luxueuze nieuwbouw villa’s van royaal formaat gelegen op een veilige, rustige en centrale locatie die comfort en woongerief mogelijk maken zonder de hoofdbrekens die vaak gepaard gaan met het bezit van een grote villa.

• Strak modern ontwerp
• Afwerking naar persoonlijke voorkeur
• Flexibele indeling
• Gebouwd met inachtneming van hoogste kwaliteitsmaatstaven

De architecten hebben er in het ontwerp rekening mee gehouden dat kopers mogelijk veranderingen willen aanbrengen nog tijdens de bouwfase. Hiertoe stellen zij verschillende ontwerpen ter beschikking die naadloos aansluiten bij individuele stijl en voorkeur. Voor de keuken bestaan zo vier varianten: open, met bar, gesloten en als middelpunt van het woongedeelte.

Bekijk ook eens de andere villa modellen die beschikbaar zijn in dit complex:
122641
122642
122643
122644
122645

UITVERKOCHT
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview