Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol

Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol
Referentie nr.: 104551
Status: Verkocht
Gebied: Mijas
Type: Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Bebouwd m2: 200
Terras m2: 150
Perceel m2: 1200
Prijs:
€ 795.000

Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 0Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 1Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 2Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 3Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 4Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 5Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 6Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 7Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 8Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 9Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 10Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 11Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 12Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 13Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 14Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 15Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 16Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 17Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 18Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 19Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 20Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 21Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 22Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 23Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 24Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 25Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 26Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 28Villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo te Mijas, Costa del Sol 29
Details van het object

Gezellige villa te koop op wandelafstand van Mijas-Pueblo, wat zeer gegeerd en zeldzaam is, zeker voor deze prijs en ruimte.

Er is tevens de mogelijkheid tot uitbreiding en het kopen van 2 lagergelegen bouwpercelen aan een gunstige prijs, wat dit eigendom ook tot een investeringsobject maakt, indien gewenst.

Gelegen in een rustige villa urbanisatie, zuid georiënteerd en met zeezicht.
Vanuit de urbanisatie, zonder een weg over te steken, bereikt u deels via trappen of via de rijweg binnen de urbanisatie, binnen 10 minuten het centrum van het pittoreske dorp.

Grondstuk: ong. 1.200m2.  Oorspronkelijk was het grondstuk ong. 3.600m2, dit is nu opgesplitst in 3 bouwpercelen van ieder ongeveer 1.200m2, ieder met een eigen inrit.
De villa ligt op het hoogste gedeelte, de overige 2.400m2 liggen lager en kunnen het uitzicht nooit ontnemen.

De mogelijkheid bestaat om 1 of 2 percelen bij aan te kopen aan een gunstige prijs.
Richtprijs voor het beste perceel van ongeveer 1.200m2: 295.000 euro. Er is nog geen prijs bepaalt voor het derde perceel, maar dat zal goedkoper zijn. Indien u de villa en 1 of 2 percelen samen koopt, dan zal de totaal prijs uiteraard lager zijn.

Omdat de beschikbare bouwgronden rondom, laat staan op wandelafstand, van Mijas Pueblo,op 1 hand te tellen zijn en altijd gegeerd, is dit een zeer interessante investering.

Aan de voorkant (zuid) van de villa bevinden zich de ruime, verzorgde en bebloemde terrassen, het zwembad en een makkelijk te onderhouden tuin die naar de grondstukken beneden loopt.

Separaat van de villa bevindt zich de garage met ruime berging (45m2). Dit zou indien gewenst makkelijk kunnen omgebouwd worden tot een separaat gastenverblijf.

Tussen de garage/berging en de villa bevindt zich een ruime beschutte patio, waar het zomer en winter heerlijk vertoeven is.

Indien gewenst kan ook makkelijk, gezien de constructie en rotsondergrond, een bijkomende etage op de villa gebouwd worden.

De villa telt in principe 4 slaapkamers en 2 badkamers, 1 slaapkamer wordt momenteel gebruikt als tv-kamer.

Het woongedeelte van de villa bevindt zich op 1 niveau, de slaapkamers worden bereikt via enkele trappen naar boven of naar beneden. (“split-level”).

Ingerichte keuken en bijkeuken.

De ramen zijn gemaakt uit veiligheidsglas of uit dubbel glas voorzien van “rejas” (tralievensters). De raamkozijnen zijn van geïsoleerd aluminium.

Electrisch bediend hek, 2 opritten en videoportaal.

Safe en alarm systeem.

Verwarming: potkachel op hout en electrische bijverwarming. Openhaard.

2 waterdepots van 6.000 liter, 1 met leidingwater en 1 met bronwater.

Al bij al een heel gezellige villa op een unieke locatie en ideaal voor mensen die graag te voet naar het pittoreske Mijas Pueblo willen gaan, met de mogelijkheid om van dit kleinood mits uitbreiding een grote luxueuze villa te maken en/of aan te kopen als uiterst interessant investeringsobject.

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview