Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella

Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella
Referentie nr.: 105912
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Bebouwd m2: 327
Terras m2: 0
Perceel m2: 3900
Prijs:
€ 1.980.000

Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 0Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 1Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 2Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 3Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 4Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 5Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 6Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 7Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 8Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 9Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 10Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 11Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 12Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 13Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 14Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 15Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 16Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 17Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 18Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 19Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 20Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 21Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella 22
Details van het object

Villa te koop in Hacienda Las Chapas, Marbella

De villa is gelegen op een grondstuk van bijna 4.000m2 met een volgroeide tuin. Het bestaat uit 2 kavels, en dus kan er nog een villa of een gastenhuis bijgebouwd worden, waardoor het ook een interessante investering kan zijn.

In de tuin met vele palmen ligt een groot zwembad met Jacuzzi een pool bar.

Het eigendom kan via 2 straten betreden worden.

De villa telt 4 slaapkamers, waarvan 1 kan gebruikt worden als gasten of personeelsverblijf, voorzien van een woonkamer en keuken.

Woonkamer met Mezzanine.

Mooi zeezicht vanaf het bovenste terras en kamers.

Hacienda Las Chapas in één van de vele prestigieuze groene urbanisaties van Marbella, gekenmerkt door verzorgde brede groene lanen en chique villa´s.
Hacienda Las Chapas is voorzien van 24h security. Het ligt tussen de golfbanen van Cabopino - Marbella en Elviria - Marbella, de stranden en de jachthaven van Cabopino liggen op ongeveer 1km, net als supermarkten.


Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview