Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis

Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis
Referentie nr.: 109683
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Perceel
Slaapkamers: 0
Badkamers: 0
Bebouwd m2: 421
Terras m2: 0
Perceel m2: 1405
Prijs:
€ 550.000

Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis 0Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis 1Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis 2Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis 3Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis 4Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis 5Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis 6Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis 7Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis 8Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis 9Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis 10Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis 11Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis 12Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis 13Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis 14Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis 15
Details van het object

Perceel te koop eerstelijnsgolf in La Quinta golf resort te Marbella – Benahavis

Locatie:
Bouwgrond te koop direct aan de golfbaan van La Quinta
Gelegen in een van de mooiste delen van La Quinta, op een schiereiland in de golfbaan. Het schiereiland bestaat uit 1 straat met aan weerszijde luxueuze villa´s.
De straat is afgesloten, en heeft 24u.bewaking

Kenmerken:
Perceel: 1.405m2
Bebouwbaar: 30% of 421m2. Begane grond + 1 en een kelder. In dit aantal m2 wordt de kelder niet meegerekend (daglichtkelder die tot 1.2m bovengronds is). Voor een exact aantal m2 verwijzen we naar een architect, die zal aan de hand van en naargelang uw bouwplan de juiste m2 berekenen.
Topografie: grotendeels vlak
Oriëntatie: zuidwest. Het perceel biedt de mogelijkheid aan de bewoners naar keuze zon of schaduw te bieden.

La Quinta Golf & Country Club te Marbella – Benahavis

La Quinta is een prachtig golfresort van 27-holes met veel voorzieningen.
Het is gelegen in de golfvallei van Marbella die o.a. 7 gerenommeerde golfbanen telt.

La Quinta sluit naadloos aan bij Nueva Andalucia, een mooie en de grootste urbanisatie van Marbella, waar o.a. de jet-set jachthaven van Puerto Banus deel vanuit maakt en met o.a. tientallen restaurants, merkenboetieks en El Corte Ingles (het 2de grootste in Spanje na Madrid). Hier kunt u 365 dagen per jaar gezeten aan een terrasje of in een restaurant genieten van zien en gezien worden of van het bruisende nachtleven.
Aan weerszijde van Puerto Banus liggen stranden voorzien van meedere strandrestaurantjes en beachclubs met o.a. het vermaarde Ocean Beach Club en La Sala boutique beachclub.
Een strandboulevard brengt u naar de strandpromenade van San Pedro (Marbella) met o.a. Bora Bora beachclub of over de "Via Verde" langsheen de Gouden Mijl tot in Marbella centrum waar het heerlijk autovrij wandelen of fietsen is langsheen talrijke strandrestaurants en o.a. de beachclubs van Puente Romano Hotel en Marbella Club.

In Nueva Andalucia zelf vindt u verder alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, sommige zijn zelfs 365dagen/jaar open, verscheidene goede restaurants, commerciële en medische centra.

In La Quinta golfresort vindt u voor uw comfort:


Clubhuis met restaurants en cafetaria
Paddel Tennis
Putting green
SPA met o.a. Hamman, Sauna, Stoombad, Hydrotherapie, Relax, Massage, Manicure, Pedicure, Gym en Zwembad.
Gourmet met o.a. vers brood, delicatessen, mini-supermarkt en kranten
Kids club voor binnen- en buitenactiviteiten met o.a. zwembad, speeltuin, TV-kamer, sport- en speelfaciliteiten.
In de urbanisatie van La Quinta vindt u ook een Nederlandse Spar supermarkt met Nederlandse en Belgische producten en vers brood.
In de onmiddellijke nabijheid bevindt zich een Openshop supermarkt die 365 dagen per jaar is geopend, een Nederlandse bakker en slager met het beste vlees in de streek.

De golfvallei van Marbella is afgeschermd in het noorden door het gebergte van de Sierra Blanca en het UNESCO bioreservaat van de Sierra de las Nievas en grenst in het zuiden aan de Middellandse Zee.
Hierdoor ontleent Marbella zijn wereldvermaard micro-klimaat met gemiddeld 325 dagen zon per jaar en zomer en winter aangename temperaturen die u toelaten het hele jaar door buiten te leven.

Costas & Casas biedt u vrijwel alle appartementen, penthouses, huizen, villa´s en gronden aan te koop in La Quinta Golfresort - Marbella.
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview