Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Penthouse appartement te koop in Marina Puente Romano - Golden Mile -Marbella

Penthouse appartement te koop in Marina Puente Romano - Golden Mile -Marbella
Referentie nr.: 106571
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Bebouwd m2: 224
Terras m2: 99
Perceel m2: 0
Prijs:
€ 2.400.000

Penthouse appartement te koop in Marina Puente Romano - Golden Mile -Marbella 0Penthouse appartement te koop in Marina Puente Romano - Golden Mile -Marbella 1Penthouse appartement te koop in Marina Puente Romano - Golden Mile -Marbella 2Penthouse appartement te koop in Marina Puente Romano - Golden Mile -Marbella 3Penthouse appartement te koop in Marina Puente Romano - Golden Mile -Marbella 4Penthouse appartement te koop in Marina Puente Romano - Golden Mile -Marbella 5Penthouse appartement te koop in Marina Puente Romano - Golden Mile -Marbella 6Penthouse appartement te koop in Marina Puente Romano - Golden Mile -Marbella 7Penthouse appartement te koop in Marina Puente Romano - Golden Mile -Marbella 8Penthouse appartement te koop in Marina Puente Romano - Golden Mile -Marbella 9Penthouse appartement te koop in Marina Puente Romano - Golden Mile -Marbella 10Penthouse appartement te koop in Marina Puente Romano - Golden Mile -Marbella 11Penthouse appartement te koop in Marina Puente Romano - Golden Mile -Marbella 12Penthouse appartement te koop in Marina Puente Romano - Golden Mile -Marbella 13
Details van het object

Penthouse appartement te koop in Marina Puente Romano aan de Golden Mile van Marbella.

Het penthouse is gelegen in het meest populaire deel van het complex, namelijk de Persian Gardens van de Marina Puente Romano.

Tweedelijnstrand appartement met zicht over de Perzische tuinen en de zee.

Het eigendom ligt een steenworp van het strand en de wandel- en fiest boulevard (Via Verde) op de Gouden Mijl, die Marbella centrum met Puerto Banus verbindt, en ligt op de gronden van het 5* Hotel Puente Romano met de mogelijkheid van gebruik te maken van de faciliteiten.

Duplex penthouse:
Hal, lichte woon- en eetkamer met openhaard die uitgeeft op een ruim overdekt terras.
Een slaapkamer ensuite.
Tweede slaapkamer ensuite die uitgeeft op het terras.
Volledig ingerichte keuken met bijkeuken.
Gastentoilet
Boven:
Tweede woonkamer met openhaard die uitgeeft op 2 ruime terrassen, waarvan 1 met niveauverschil en een ruim privé plonsbad met zicht over de Perzische tuinen en zee.
Ruime hoofdslaapkamer ensuite met inloopkleerkast.


“De Gouden Mijl”, “The Golden Mile”, “La Milla de Oro” is het gebied gelegen tussen Marbella en Puerto Banus.

Het heeft zijn naam te danken aan het groot aantal eigendommen die er toebehoren aan de “Rich and Famous” en dan in het bijzonder aan de Europese Aristocratie en de Arabische Prinsen en Sjeiks, waaronder o.a. het paleis van wijlen Koning Fahd van Saoudi Arabië dat een luxueus onderdak bied aan meer dan 800 personen.

In ongeveer het midden van de Gouden Mijl, langs het strand, liggen de twee oudste en gerenommeerde vijfsterren hotels: het “Marbella Club Hotel” en de “Puente Romano” .

Beide stralen een oude “grandeur” uit en nestelen zich temidden prachtige subtropische tuinen, waar het in het zomerseizoen, dag en nacht, heerlijk tafelen en genieten is.

Zo werden de circa 55.000m2 subtropische tuinen van de Puente Romano, al meermaals bekroond.
Waterlopen en –vallen, vijvers en een weelderige begroeiing met meer dan 400 verschillende plantensoorten en bloemen van over heel de wereld werden er decennia geleden geschonken door de Prins Alfonse van Hohenlohe.

De Puente Romano verkreeg zijn naam door de nog steeds te bewonderen Romeinse brug, onderdeel van de Via Augusta die destijds Cadiz (de oudste Europese stad) met Rome verbond. Langs deze weg op het grondgebied van Marbella, zijn trouwens nog overblijfselen van twee Romeinse villa´s te bezoeken.

Het hotel en zijn faciliteiten zijn nog steeds een sociaal trefpunt zowel van de aristocratie, de “Rich and Famous”, en o.a. de hoofdrolspelers van de vele sociale en muzikale evenementen die er plaatsvinden.

De rij beroemheden is bijna eindeloos, maar om er enkele te noemen: Gina Lollobrigida, Sean Connery, Alain Delon, Barbara Streisand, Elizabeth Taylor, Montserrat Caballé, José Carreras, Tom Jones, Ray Charles, Farah Diba, wijlen graaf Jaime de Mora y Aragon, Simoneta Gomez-Acebo, Isabel Preysler, Julio Iglesias, Melanie Griffith en Antonio Banderas, George Benson, Liza Minelli en tal van gekroonde hoofden.

Temidden van deze tuinen vindt u elegante, romantische en relaxte restaurants, piano bars en een beachclub met een overheerlijk buffet.  

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview