Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis

Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis
Referentie nr.: 108550
Status: Verkocht
Gebied: Marbella
Type: Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Bebouwd m2: 261
Terras m2: 86
Perceel m2: 650
Prijs:
€ 1.250.000

Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 0Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 1Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 2Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 3Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 4Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 5Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 6Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 7Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 8Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 9Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 10Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 11Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 12Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 13Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 14Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 15Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 16Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 17Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 18Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 19Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 20Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 21Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 22Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 23Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 24Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 25Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis 26
Details van het object

Exclusieve moderne villa te koop in het gebied van Marbella – Benahavis

Wederverkoop in exclusieve verkoop door Costas & Casas.

Contemporaine eerstelijnsgolf villa in een uniek kleinschalig harmonieus complex met uitsluitend moderne villa´s.
N.B. Alle villa´s op de eerstelijnsgolf zijn al gebouwd en verkocht.

Ligging:

Gelegen op een verhoogde positie in een omheind frontlijn golf villa complex in het golfgebied van Marbella – Benahavis aan de Costa del Sol.

Op slechts enkele minuten rijden tot aan de dichtstbijzijnde supermarkten en op minder dan 10 minuten rijden van Puerto Banus.

Het Perceel:


Hoekperceel wat u meer privacy biedt

Het perceel bedraagt 650m2 en heeft een vlakke privé tuin met een verwarmd en verlicht privé zwembad.

Het zuidgeoriënteerd verhoogd perceel biedt schitterend panoramisch zicht over de golfbaan tot aan de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en de La Concha berg vanuit bijna iedere kamer.

De Villa:

Oprit afgesloten met een electrische bedienbaar hek.

Carport voor 2 auto´s, extra parking

Contemporain pad naar de voordeur

De indeling van deze moderne villa is verschillend van de andere villa´s in dit complex en is aangepast door de eigenaar om nog meer open ruimte en licht te creëren.

De villa baadt in een zee van licht en ruimte

De woonruimte is verdeeld over 2 verdiepingen en bedraagt 261 m2 plus 86 m2 overdekt en open terras.

Open plan woon- en eetkamer met een open keuken, die via grote schuiframen toegang geeft tot het ruime overdekte terras en tuin.

Moderne gas open haard

Prachtig golf- en zeezicht vanuit de woonkamer

Een volledig ingerichte keuken in een modern Italiaans design.

Een slaapkamer en-suite is gelegen op de begane grond, de hoofdslaapkamer en-suite en twee gastenslaapkamers die een badkamer delen zijn gelegen op de eerste verdieping.

De originele badkamers zijn veranderd door de eigenaar in design badkamers voorzien van een regendouche.

Gepolijsten gietbetonnen vloeren vervolmaken de moderne stijl van de villa.

Overige kenmerken:


Separate machinekamer met berging en waskamer.
Centrale verwarming
Vloerverwarming in de badkamers
Zonnepanelen
Airconditioning warm en koud
Domotica
Alarm

Samengevat:

Een unieke villa in moderne stijl, direct grenzend aan de golfbaan in een evenzeer uniek complex met uitsluitend moderne villa´s in Marbella – Benahavis op een verhoogde positie die adembenemend uitzicht biedt over de golfbaan, zee en bergen.

Costas & Casas biedt u deze villa in de exclusieve verkoop. We hebben de sleutel voor gemakkelijke bezichtiging 7 dagen per week op afspraak.

Verkocht. Wij hebben nog andere appartementen te koop in dit complex. Vraag er naar aub.
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview