Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella

Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella
Referentie nr.: 106078
Status: Verkocht
Gebied: Marbella
Type: Villa
Slaapkamers: 6
Badkamers: 5
Bebouwd m2: 750
Terras m2: 250
Perceel m2: 2575
Prijs:
€ 3.700.000

Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 0Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 1Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 2Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 3Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 4Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 5Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 6Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 7Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 8Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 9Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 10Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 11Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 12Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 13Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 14Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 15Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 16Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 17Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella 18
Details van het object
VERKOCHT

Exclusieve luxe villa te koop in Nueva Andalucia, Marbella

Gelegen in Marbella´s golfvallei Nueva Andalucia, één van de meest populaire en grootste urbanisaties van Marbella. Nueva Andalucia alleen al telt 5 golfbanen, die zorgen voor veel groen, open ruimten en prachtige landschappen. De vallei wordt afgeschermd door de bergen en strekt zicht uit tot aan de Middellandse Zee.
Hierdoor ontleent Marbella zijn micro-klimaat die het hele jaar door zorgt voor aangename temperaturen, 320 dagen zon per jaar en algemeen welbehagen.

Puerto Banus: de jetset jachthaven, shoppingparadijs en centrum van een bruisend dag-en nachtleven, maakt deel uit van Nueva Andalucia, en is verbonden via de “Gouden Mijl” met het centrum van Marbella.

Één van de grote voordelen van Nueva Andalucia is dat het dus in de "bewoonde wereld" ligt en u nooit langer dan een paar minuten moet autorijden, fietsen of lopen tot de meeste voorzieningen. Het is 5 minuten rijden tot aan Puerto Banus of 10 minuten tot in Marbella centrum met zijn prachtige oude binnenstad en gezellige strandboulevard.

Totaal gerenoveerd in 2008, gelegen op een groot grondstuk.

Berg, golf en zeezicht. Zuidwest oriëntatie.

Enkele bijzonderheden:
6 slaapkamers, 5 badkamers, gastentoilet, centrale verwarming, verwarmd zoutwater zwenbad, tuinverlichting, garden lights, aut. irrigatie, veiligheidsglas, rolluiken, alarm op de ramen en deuren, 1 sleutel voor alles, etc...
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview