Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella

Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella
Referentie nr.: 106945
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Bebouwd m2: 344
Terras m2: 0
Perceel m2: 0
Prijs:
€ 1.330.000

Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 0Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 1Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 2Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 3Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 4Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 5Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 6Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 7Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 8Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 9Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 10Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 11Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 12Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 13Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 14Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 15Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 16Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 17Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella 18
Details van het object

Dubbel appartment te koop in Playas del Duque – Beachfront Puerto Banus – Marbella

Oportuniteit! Het énige 4 slaapkamer appartement in Playas del Duque!

Zuidgeoriënteerd.

2 x tweeslaapkamer appartmenten samengevoegd.
Dubbele woon-eetkamer.
4 slaapkamers en suite, de master heeft een eigen ruime kleedkamer.
Ruim overdekt terras.
Volledig ingerichte keuken.
2 entrees, waarvan 1 directe toegang heeft tot de keuken en een slaapkamer ensuite zonder doorheen de woonkamer te moeten, wat dus praktisch is voor gasten of personeel.
2 garage plaatsen
1 berging
Indien gewenst, kan dit appartment met minimale kosten in zijn oorspronkelijke staat gebracht worden en kunnen de appartementen apart doorverkocht worden aan een minimale prijs van meer dan 1 miljoen per appartement.

Wijds uitzicht op de tuinen.

Het eigendom is ondergebracht in een trust, en hierdoor is het mogelijk de 7% overdrachtsbelasting te besparen bij overname.

De vermelde prijs is de bodemprijs en niet verder onderhandelbaar. De meeste makelaars die het appartement ook in de verkoop hebben, bieden het aan voor 1 tot 2 ton méér, dan bij Costas & Casas.

Playas del Duque is een zeer gewild complex vlaknaast de jachthaven van Puerto Banus in het hart van Puerto Banus zelf. Het is een beachside complex alleen van het strand gescheiden door een wandelboulevard, die momenteel gerenoveerd wordt.

De mooie Benabola boulevard, Plaza beachclub en het mooie en mondaine Ocean Beach club liggen op een steenworp afstand.

Playas del Duque is een omheind en bewaakt complex met 24h receptie en security, een eigen onderhoudsteam, 2 zomerrestaurants in de tuin, spa en gym voor de leden.

Vanaf het appartement is het maar een paar stappen naar de jachthaven van Puerto Banus, alle designer winkels, zijn vele restaurants en bars, uitgaansleven het hele jaar door, El Corte Ingles warenhuis (het 2de grootste in Spanje) etc etc...

Misschien is nog het meest fantastische kenmerk van Playas del Duque zijn 40.000m2 grote prachtige tropische tuin, die meermaals de eerste prijs won voor de best onderhouden tuin van de Costa del Sol uitgegeven door de Junta de Andalucia.

De enorme tuin heeft 3 zwembaden en 1 kinderzwembad, zijn eigen gezellig zomer restaurant en bar, en geeft u het gevoel van te verpozen in een schitterend en rustig park i.p.v. het altijd gezellig drukke Puerto Banus.

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview