Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella

Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella
Referentie nr.: 106970
Status: Off Market
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd m2: 105
Terras m2: 15
Perceel m2: 0
Prijs:
€ 651.000

Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella 0Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella 1Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella 2Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella 3Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella 4Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella 5Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella 6Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella 7Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella 8Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella 9Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella 10Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella 11Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella 12Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella 13Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella 14Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella 15
Details van het object

Beachside appartement te koop in Playas del Duque, Puerto Banus, Marbella.

2 slaapkamer, 2 badkamers, gastentoilet.

Recent gebouwd.

Zuidoriëntatie.

Beachfront complex.

Playas del Duque is een zeer gewild complex vlaknaast de jachthaven van Puerto Banus in het hart van Puerto Banus zelf. Het is een beachside complex alleen van het strand gescheiden door een wandelboulevard, die momenteel gerenoveerd wordt.

De mooie Benabola boulevard, Plaza beachclub en het mooie en mondaine Ocean Beach club liggen op een steenworp afstand.

Playas del Duque is een omheind en bewaakt complex met 24h receptie en security, een eigen onderhoudsteam, 2 zomerrestaurants in de tuin, spa en gym voor de leden.

Vanaf het appartement is het maar een paar stappen naar de jachthaven van Puerto Banus, alle designer winkels, zijn vele restaurants en bars, uitgaansleven het hele jaar door, El Corte Ingles warenhuis (het 2de grootste in Spanje) etc etc...

Misschien is nog het meest fantastische kenmerk van Playas del Duque zijn 40.000m2 grote prachtige tropische tuin, die meermaals de eerste prijs won voor de best onderhouden tuin van de Costa del Sol uitgegeven door de Junta de Andalucia.

De enorme tuin heeft 3 zwembaden en 1 kinderzwembad, zijn eigen gezellig zomer restaurant en bar, en geeft u het gevoel van te verpozen in een schitterend en rustig park i.p.v. het altijd gezellig drukke Puerto Banus.
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview