Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella

Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella
Referentie nr.: 122777
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Villa
Slaapkamers: 5
Badkamers: 6
Bebouwd m2: 560
Terras m2: 132
Perceel m2: 1047
Prijs:
€ 2.649.000

Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 0Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 1Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 2Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 3Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 4Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 5Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 6Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 7Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 8Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 9Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 10Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 11Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 12Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 13Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 14Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 15Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 16Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 17Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella 18
Details van het object

Te Koop: Grote modern villa in Nueva Andalucía, Marbella

Deze uitzonderlijk grote en hypermoderne villa voorzien van alle denkbare gemakken is gelegen aan een particuliere weg in het hartje van Nueva Andalucía, op slenterafstand van alle voorzieningen.

De villa is ontworpen met een open indeling waarbij binnen en buiten ruimten naadloos in elkaar overvloeien en zodoende een samenhangend en harmonieus geheel vormen dat de belichaming mag heten van het allerbeste dat Marbella te bieden heeft qua luxe levensstijl.

De villa is ingericht met speciaal voor deze unieke woning ontworpen meubilair. Ook de keuken is volledig uitgerust op deze bijzondere manier. Zij is voorzien van uniek witgoed en andere apparatuur.

De gecombineerde woon en eetkamer openen naar een groot overdekt terras dat op zijn beurt weer aansluit op het dek rond het verwarmede buitenzwembad.

De begane grond telt tevens een dubbele slaapkamer met en-suite badkamer en een kantoor met eigen zithoek en een privéterras.

De bovenverdieping bestaat onder meer uit een buitengemeen grote hoofdslaapkamer, met inloopkasten voor hem en haar en een grote en-suite badkamer.

Op deze woonlaag zijn nog twee slaapkamers die een badkamer delen naast een ruim terras dat uitkijkt op de subtropische siertuin en het zwembad.

De benedenverdieping bevat een unieke garage met glaswanden en een volledig uitgerust fitnesscentrum benevens een privébioscoop, wijnkelder, bergruimten en een tweede keuken.

Overige kenmerken:
• Zuid georiënteerd
• Verwarmd zwembad
• Marmeren vloeren
• Huisautomatiseringssysteem
• Gemotoriseerde rolluiken
• Muziekdistributiesysteem
• Klimaatregeling met zowel verkoeling als verwarming
• Alarminstallatie

Update: enorme prijsverlaging. Was 3.295.000 €

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview