Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia op loopafstand van alle voorzieningen en Puerto Banus in Marbella

Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia op loopafstand van alle voorzieningen en Puerto Banus in Marbella
Referentie nr.: 129002
Status: Verkocht
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd m2: 122
Terras m2: 23
Perceel m2: 0
Prijs:
€ 205.000

Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia op loopafstand van alle voorzieningen en Puerto Banus in Marbella 0Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia op loopafstand van alle voorzieningen en Puerto Banus in Marbella 1Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia op loopafstand van alle voorzieningen en Puerto Banus in Marbella 2Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia op loopafstand van alle voorzieningen en Puerto Banus in Marbella 3Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia op loopafstand van alle voorzieningen en Puerto Banus in Marbella 4Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia op loopafstand van alle voorzieningen en Puerto Banus in Marbella 5Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia op loopafstand van alle voorzieningen en Puerto Banus in Marbella 6Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia op loopafstand van alle voorzieningen en Puerto Banus in Marbella 7Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia op loopafstand van alle voorzieningen en Puerto Banus in Marbella 8Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia op loopafstand van alle voorzieningen en Puerto Banus in Marbella 9Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia op loopafstand van alle voorzieningen en Puerto Banus in Marbella 10Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia op loopafstand van alle voorzieningen en Puerto Banus in Marbella 11Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia op loopafstand van alle voorzieningen en Puerto Banus in Marbella 12Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia op loopafstand van alle voorzieningen en Puerto Banus in Marbella 13
Details van het object

Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia op loopafstand van alle voorzieningen en Puerto Banus in Marbella

Gelegen in Marbella´s golfvallei Nueva Andalucia met o.a. 6 golfbanen, een grote verscheidenheid aan winkels, restaurants en allerlei voorzieningen en Puerto Banus.

Het complex ligt op slechts een steenworp van de dichtstbijzijnde supermarkt en verscheidene restaurants, bars en tennisclub. Het ligt ook op korte wandelafstand van een grote supermarkt, apotheek, winkels en een groot en gezellig commercieel centrum. Puerto Banus ligt op ongeveer 15 minuten lopen.

Het appartement ligt in een omheind elegant residentieel complex van appartementen en huizen te midden weelderige subtropische tuinen en 3 zwembaden.

Het complex werd net geschilderd.

Het is een begane grond hoekappartement met een ruim en zonnig overdekt terras en een omheind privétuintje.

Het appartement is zuidgeoriënteerd

Rustig, ruim en licht


Indeling:

Hal

Ruime woonkamer met toegang tot het overdekt terras

Keuken (niet gemeubileerd) met een Amerikaanse bar

2 Ruime slaapkamer met 2 badkamers, waarvan 1 en suite

Doordat het een hoekappartement is hebben de badkamers een raam voor natuurlijk licht en lucht.

De vloeren zijn van crèmekleurig marmer

Airconditioning voor verkoeling en verwarming

Pre-installatie centrale verwarming

Er is een ondergrondse parkeerplaats en een berging.

Koopje

Het is een zeldzame opportuniteit om een dergelijk ruim en zonnig appartement te vinden van deze kwaliteit en op een zeer gegeerde locatie in Marbella voor een bedrag van 205.000€, daar waar andere 2 slaapkamer appartementen starten bij 330.000€.

Mits een investering van +/- 15.000€ voor een gloednieuwe keuken, het schilderen en opfrissen van het interieur en het aanleggen van het tuintje is een enorme meerwaarde te creëren.

Het appartement heeft tevens een goed verhuurpotentieel vanwege de locatie. Een jaarlijks ROI van 5% is makkelijk haalbaar voor verhuur op lange termijn gezien de enorme vraag.

Een snelle bezichtiging is geadviseerd omdat zulke opportuniteit zich maar zelden voordoen.
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview