Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Disclaimer

De vermelde prijs is ingeval het een bewoond eigendom betreft, de vraagprijs gemandateerd door de eigenaar. Indien het een nieuw eigendom betreft of meerdere bewoonde eigendommen in een zelfde complex die te koop zijn en alle vermeld worden onder één ID nummer, betreft de vernoemde prijs; de vraagprijs van het goedkoopste eigendom. In de bijkomende omschrijving wordt de vanaf vraagprijs vermeld en de prijs van het duurste eigendom als richtlijn.

Costas & Casas International Real Estate S.L. aanvaard geen aansprakelijkheid over de informatie vermeld op deze website. De gegevens zijn informatief en onderhevig aan mogelijke fouten, veranderingen en prijswijzigingen.

We publiceren de gegevens over de eigendommen zo correct mogelijk op basis van de aan ons aangeleverde gegevens die wij in de mate van onze mogelijkheden controleren.
We adviseren altijd aan onze klanten om een advocaat voorafgaand aan een mogelijke aankoop een “due-dillengence” onderzoek te laten uitvoeren, zodat u gevrijwaard bent van enig risico en koopt “vrij van schulden en lasten”.

Er is een overdrachtsbelasting van 8% I.T.P.(*1) op bewoonde eigendommen of 10% B.T.W.(*2) op nieuwbouw of 21% B.T.W. op bouwgronden verschuldigd door de koper over de koopsom, evenals notariskosten, registratierechten en eventuele aansluitingskosten.
De advocaat stelt voorafgaand aan iedere aankoop een specificatie op van alle aankoopkosten. De meerwaarde belasting en de makelaarscourtage worden door de verkoper betaald overeenkomstig de Spaanse wetgeving.

(*1) 8% I.T.P. op bestaande woningen op de eerste schijf van 400.000 €, 9% op de 2de schijf tussen 400.000 en 700.000 € en 10% op de 3de schijf boven de 700.000€

(*2) 10% B.T.W.


De consument heeft het recht op de “DIA” of “Ficha informativa” en bijbehorende informatie volgens “Decreto 218/2005 van 11 oktober, Andalucía. De relevante documentatie is verkrijgbaar op ons kantoor na een bezichtiging van het eigendom.

Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview