We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Sluit dit bericht

Exclusief aanbod: koop uw nieuwe woning bij ons en ontvang een waardevol geschenk!

Overweegt u een (vakantie-) woning aan te kopen aan de Costa del Sol?

Kies voor Costas & Casas om u te begeleiden en wij belonen U met een aantrekkelijke bonus!

Al meer dan 20 jaar kan u op ons rekenen om u professioneel en met succes bij te staan bij het kopen van uw droomwoning. Wij zijn experts in vastgoed, en hebben toegang tot AL het vastgoed dat te koop staat aan de hele Costa del Sol.

En nu gaan we nóg een stapje verder!

Voor een beperkte tijd bieden wij u een prachtige bonus (*) aan als u een woning koopt. Misschien wilt u het interieur van uw nieuwe huis laten opfrissen? Of u zou zo graag dat luxueuze meubilair kopen dat u in gedachten had. Of misschien wilt u gewoon een housewarming party organiseren en uw gasten in stijl verwennen?

Wat uw keuze ook is, als u bij ons koopt, dan bieden wij U een geschenkbon aan ter waarde van duizenden Euros. Wenst U géén enkele van de bovenstaande keuzes? Geen nood, dan kan u de geschenkbon gewoon bij ons inruilen!

Schroom niet en maak gebruik van dit tijdelijk aanbod. CONTACTEER ONS NU!
 
(*) Let Op:
  • De waarde van de bonus varieert en is afhankelijk van elke specifieke woning.
  • U heeft alleen recht op de bonus als u uw huis via onze bemiddeling koopt.
  • Voor een beperkte tijd geldig: deze bonusaanbieding kan te allen tijde worden ingetrokken.
  • In Andalusië heeft elke woning (zowel in wederverkoop als nieuwbouw) dezelfde prijs bij alle agenten en bouwpromotoren. Maar als u bij ons koopt, geniet u van méér voordelen én u strijkt zelfs een speciale bonus op!!!