Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Te koop in La Zagaleta te Benahavis – Marbella: Villa met zeezicht

Te koop in La Zagaleta te Benahavis – Marbella: Villa met zeezicht
Referentie nr.: 123549
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Villa
Slaapkamers: 6
Badkamers: 6
Bebouwd m2: 497
Terras m2: 0
Perceel m2: 4462
Prijs:
€ 4.900.000

Te koop in La Zagaleta te Benahavis – Marbella: Villa met zeezicht 0Te koop in La Zagaleta te Benahavis – Marbella: Villa met zeezicht 1Te koop in La Zagaleta te Benahavis – Marbella: Villa met zeezicht 2Te koop in La Zagaleta te Benahavis – Marbella: Villa met zeezicht 3Te koop in La Zagaleta te Benahavis – Marbella: Villa met zeezicht 4Te koop in La Zagaleta te Benahavis – Marbella: Villa met zeezicht 5Te koop in La Zagaleta te Benahavis – Marbella: Villa met zeezicht 6Te koop in La Zagaleta te Benahavis – Marbella: Villa met zeezicht 7Te koop in La Zagaleta te Benahavis – Marbella: Villa met zeezicht 8Te koop in La Zagaleta te Benahavis – Marbella: Villa met zeezicht 9Te koop in La Zagaleta te Benahavis – Marbella: Villa met zeezicht 10Te koop in La Zagaleta te Benahavis – Marbella: Villa met zeezicht 11Te koop in La Zagaleta te Benahavis – Marbella: Villa met zeezicht 12Te koop in La Zagaleta te Benahavis – Marbella: Villa met zeezicht 13Te koop in La Zagaleta te Benahavis – Marbella: Villa met zeezicht 14
Details van het object

Villa te koop met zeezicht in La Zagaleta, Benahavis – Marbella

Deze villa is gelegen in de meest exclusieve privé Country Club in Europa, La Zagaleta in het gebied van Marbella – Benahavis aan de Costa del Sol.

Het eigendom is gelegen dichtbij de Zuidingang van het resort en heeft panoramisch zeezicht waardoor het op een zeer gegeerde locatie ligt binnen La Zagaleta.

Zuidgeoriënteerd.

De villa biedt volledige privacy.

In totaal 6 slaapkamers en 6 badkamers, gastentoilet
Waarvan 3 slaapkamers en suite op de eerste verdieping.
Het is mogelijk om een extra master bedroom en suite bij te bouwen waar nu het dak is en zo een meerwaarde te creëren.

Bijna 500m2 bebouwde oppervlakte bovengronds.
Benedenverdieping van ongeveer 250 m2 met garage, berging en 3 slaapkamers en suite met daglicht.

Overige kenmerken:
Vloerverwarming
Airconditioning (warm/koud)

La Zagaleta

900 hectaren omheind resort temidden de natuur met 2 ingangen.
Permanente bewaking, 2 privé 18-hole golfbanen met clubhouse, privé manége en een heliport zijn enkele van de meest bijzondere kenmerken.

Er zijn 420 residentiële percelen met een minimum oppervlakte van 3.000 m2 en een bebouwbare oppervlakte van 15% (plus kelder) met minimaal een 8 meter groene buffer tussen de percelen.

50 km wegennet met verlichting, signalisering, waterdistributie, riolering, electriciteits- en telefoonnetwerk. Een dam voor irrigatie van de golfbanen en 3 aangelegde meren.

Uitbundige flora en fauna
Technische, administratieve diensten. Tuiniers, huispersoneel en onderhoudsdienst.

La Zagaleta ligt op 20 minuten rijden van alle voorzieningen in San Pedro en Puerto Banus die deel uitmaken van Marbella.

Costas & Casas heeft exclusieve villa´s te koop in La Zagaleta, vraag er naar.
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview