Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella

Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella
Referentie nr.: 112312
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd m2: 118
Terras m2: 45
Perceel m2: 75
Prijs:
€ 195.000

Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella 0Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella 1Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella 2Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella 3Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella 4Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella 5Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella 6Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella 7Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella 8Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella 9Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella 10Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella 11Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella 12Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella 13Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella 14Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella 15Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella 16
Details van het object

Te koop: Ruim appartement met privé tuin in Nueva Andalucía, Marbella

Dit appartement op de begane grond beschikt over een grote privé tuin en is onderdeel van een eersteklas wooncomplex met talrijke voorzieningen en gemakken in de directe omgeving. Het appartement biedt volop comfort dankzij ruim bemeten vertrekken en twee prachtige terrassen. Een overdekt terras grenst direct aan de privé tuin. Aan de andere kant van de tuin ligt een zonovergoten open terras. Een haag van groen verzekert privacy.

Het goed onderhouden wooncomplex blinkt uit in rust en veiligheid. Het beschikt over drie zwembaden, twee paddlebanen, verschillende andere sportvelden en volgroeide siertuinen met wandelpaadjes. Het complex is uitzonderlijk goed gelegen op luttele minuten rijafstand van de stranden van Puerto Banús en San Pedro de Alcántara. Een buurtsupermarkt ligt om de hoek terwijl even verderop talrijke restaurant, cafés, winkels en andere voorzieningen zijn te vinden.

Binnenshuis beschikt dit appartement over twee ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van grote inbouwkasten. De hoofdingang leidt naar een gezellige vestibule die toegang geeft tot de gecombineerde zit- en eetkamer en de volledig ingerichte en uitgeruste keuken. Achterin is er nog een bijkeuken voor de wasmachine en droger.

Het appartement is met liefde onderhouden door zijn eigenaren. De prijs is inclusief twee overdekte parkeerplaatsen en twee bergingen.

2 Slaapkamers en 2 badkamers waarvan één en-suite

Keuken volledig ingericht en voorzien van al het gebruikelijke witgoed

Georiënteerd op het zuiden (tuin) en oosten (open terras)

Privé tuin: 75m2
Bebouwde oppervlakte: 118m2
Terrassen: 25m2

Overige kenmerken:
Marmeren vloeren
Gereed voor installatie van centrale klimaatregeling - alleen het apparaat zelf ontbreekt
Satelliettelevisie
2 parkeerplaatsen in de ondergrondse garage
2 bergingen
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview