Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella

Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella
Referentie nr.: 122387
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Bebouwd m2: 297
Terras m2: 40
Perceel m2: 0
Prijs:
€ 795.000

Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 0Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 1Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 2Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 3Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 4Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 5Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 6Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 7Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 8Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 9Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 10Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 11Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 12Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 13Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 14Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 15Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 16Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 17Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 18Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 19Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 20Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 21Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 22Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 23Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 24
Details van het object

Te koop: Groot en luxe appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella

Met een ontvangsthal van liefst 60m2 straalt dit appartement al bij binnenkomst ruimte uit. Dit een inderdaad een royaal bemeten woning met vier slaapkamers elk voorzien van een eigen en-suite badkamer, een gastentoilet en een flinke keuken met bijkeuken uitgerust met Miele en Bosch witgoed.

Vanaf het terras ontvouwen zich prachtige vergezichten op de subtropische tuinen van het wooncomplex en op de Middellandse Zee.

Het prima onderhouden wooncomplex is uitzonderlijk goed gelegen op steenworp van een groot winkelcentrum met talrijke restaurants, bars en een supermarkt.

Puerto Banús met zijn drukke uitgaansleven ligt op korte loopafstand. Hoewel gelegen op een centrale plek waar veel gebeurd, is deze woning een oasis van rust en stilte. De woongemeenschap beschikt over permanente bewaking en een groot zwembad met zonnedek.

De gecombineerde woon- en eetkamer is uitgerust met een elektrische openhaard.

Overige kenmerken
• Marmeren vloeren door de hele woning
• Georiënteerd op het zuidoosten voor maximaal profijt van de ochtend- en middagzon
• Klimaatregeling voor zowel verkoeling als verwarming
• Bebouwde oppervlakte: 297m2
• Terrassen: 40m2
• Gereserveerde parkeerplaats in de ondergrondse garage
• Berging

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview