Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella

Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella
Referentie nr.: 122344
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd m2: 95
Terras m2: 22
Perceel m2: 0
Prijs:
€ 350.000

Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 0Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 1Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 2Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 3Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 4Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 5Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 6Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 7Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 8Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 9Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 10Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 11Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 12Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 13Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella 14
Details van het object

Te koop: Appartement aan de rand van Puerto Banús, Marbella

Dit liefdevol onderhouden appartement ligt op loopafstand van het levendige Puerto Banús met zijn talrijke horecagelegenheden, boetiekjes, winkelcentra en andere voorzieningen. In de onmiddellijke nabijheid bevinden zich ook verschillende gerenommeerde golfbanen en – clubs.

Het appartement is onderdeel van een volledig ommuurd wooncomplex met een permanent bemande receptie, 24-uurs bewaking, een paddlebaan en een zwembad. Het ruime terras geeft zicht op de subtropische tuinen van de woongemeenschap.

De hoofdslaapkamer beschikt over een eigen en-suite badkamer en uitzonderlijk veel kastruimte. De andere twee slaapkamers delen een badkamer. De keuken is uitgerust met een compleet assortiment aan witgoed, een ontbijthoek en een afsluitbare bijkeuken.

Kenmerken
• 3 slaapkamers plus 2 badkamers
• Klimaatregeling voor zowel verkoeling als verwarming
• Bebouwde oppervlakte 95m2 plus een terras van 22m2
• Marmeren vloeren
• West georiënteerd
• Op loopafstand van Puerto Banús
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview