Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella

Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella
Referentie nr.: 123069
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd m2: 93
Terras m2: 19
Perceel m2: 0
Prijs:
€ 295.000

Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 0Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 1Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 2Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 3Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 4Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 5Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 6Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 7Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 8Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 9Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 10Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 11Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 12Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 13Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 14Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 15Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 16Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 17Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 18Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 19Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 20Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 21Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 22Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella 23
Details van het object

Nieuw en modern appartement te koop aan de strandzijde van San Pedro te Marbella

Het ligt op slechts enkele minuten wandelen tot de strandboulevard die leidt tot Puerto Banus of het centrum van San Pedro, waar u alle voorzieningen, winkels en eetgelegenheden vindt. Ook ligt het op een steenworp van de gloednieuwe boulevard die 55.000m2 beslaat.

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig complex met tuin en zwembad.

Het appartement beschikt over een ruim overdekt terras en baadt in de ochtendzon.

De woonkamer heeft directe toegang tot het terras en er is een open keuken aflsuitbaar met een glazen schuifdeur. Aansluitend is er een bijkeuken en een binnenplaats. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Het appartement is een goede investering door zijn gepriviligeerde locatie. Het is ook makkelijk verhuurbaar.

Overige kenmerken:
Dit appartement heeft houten vloeren i.p.v. marmer
Airconditioning zowel voor verkoeling als verwarming
Ondergrondse parkeerplaats

Een snelle bezichtiging is geadviseerd.

Marbella – San Pedro Boulevard

Een nieuwe boulevard van 55.000 m2 werd eind 2014 ingehuldigd en overkoepeld het doorgaand verkeer van het ondertunnelt gedeelte van de rijksweg A7. Deze scheidt het oude centrum van San Pedro met de residentiële strandzijde voorzien van brede lanen en fietspaden. De boulevard kreeg een eigentijds ontwerp met veel rotondes, speels gevormde overbruggingen voor voetgangers en fietsers, cafe´s, een amfitheater, waterpartijen, groene zones, speeltuinen en fietsbanen.

Marbella – San Pedro Strandpromenade

Langsheen de San Pedro strandboulevard vindt u menige restaurants en beachclubs. Deze autovrije zone ligt tussen een park en het strand en deze werdt enkele jaren geleden doorgetrokken in de vorm van een houten wandelpad en leidt u tot aan Puerto Banus in zo´n twintig minuten langsheen alweer talrijke populaire strandrestaurants en beachclubs.
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview