Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Primeur! Moderne nieuwbouw design appartementen te koop vlakbij het strand in Marbella

Primeur! Moderne nieuwbouw design appartementen te koop vlakbij het strand in Marbella
Referentie nr.: 112751
Status: Off Market
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd m2: 67 tot 86
Terras m2: 6 tot 93
Perceel m2: 0
Prijs:
€ 242.000

Primeur! Moderne nieuwbouw design appartementen te koop vlakbij het strand in Marbella 0Primeur! Moderne nieuwbouw design appartementen te koop vlakbij het strand in Marbella 1Primeur! Moderne nieuwbouw design appartementen te koop vlakbij het strand in Marbella 2Primeur! Moderne nieuwbouw design appartementen te koop vlakbij het strand in Marbella 3Primeur! Moderne nieuwbouw design appartementen te koop vlakbij het strand in Marbella 4Primeur! Moderne nieuwbouw design appartementen te koop vlakbij het strand in Marbella 5Primeur! Moderne nieuwbouw design appartementen te koop vlakbij het strand in Marbella 6Primeur! Moderne nieuwbouw design appartementen te koop vlakbij het strand in Marbella 7Primeur! Moderne nieuwbouw design appartementen te koop vlakbij het strand in Marbella 8Primeur! Moderne nieuwbouw design appartementen te koop vlakbij het strand in Marbella 9
Details van het object

Primeur! Moderne nieuwbouw design appartementen te koop vlakbij het strand in Marbella

Costas & Casas Marbella heeft het genoegen u als eerste dit nieuwe project aan te bieden.

De locatie

Deze appartementen zijn gelegen op nog geen steenworp afstand van een beschermde duinenrij die het strand ontsluit. Ook de pittoreske jachthaven bevindt zich op loopafstand van het wooncomplex. De omgeving is vlak en leent zich bij uitstek voor fietsen en wandelen. Zowel strandpaviljoenen als winkelcentra zijn makkelijk te bereiken, zo ook het levendige Elviria, het befaamde Niki Beach en het gezellige restaurant The Beach House naast talrijke andere trekpleisters.

Het wooncomplex

Dit is een kleinschalige woongemeenschap van dertig appartementen verdeeld over twee woonblokken die van elkaar gescheiden zijn door de tuin en het grote zwembad waaromheen pergola’s en zonnebedden in Balinese stijl staan opgesteld. Het complex is verder voorzien van een fitnesscentrum, een sociëteit en een bioscoopzaal.

De koopappartementen

Ontworpen naar moderne architectuur en in avantgardistische stijl. Glazen muren zorgen voor maximale lichtinval. De woonkamer heeft een open design keuken voorzien van Bosch witgoed.
De appartementen hebben twee slaapkamers en twee badkamers, waarvan één en-suite. Zowel de appartementen op de begane grond als de penthouses beschikken over riante terrassen. De dakappartementen zijn daarenboven uitgerust met een gastentoilet, dakterras en een Jacuzzi bad.
Bij de bouw is gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en topkwaliteit materialen.

Overige kenmerken

• Huisautomatiseringssysteem
• Grote en moderne vloertegels (Porcelanosa) van hoge kwaliteit en duurzaamheid
• Klimaatregeling voor zowel verkoeling als verwarming van Daikin
• Vloerverwarming in de badkamers
• Design openhaard naar keuze
• LED-verlichting voor een laag energieverbruik
• Aansluitingen voor satelliettelevisie en draadloos Internet
• Hi-Fi Geluidssysteem
• Alarminstallatie
• Zonnepanelen
• Ruime garage en berging met daglicht

De oplevering

De werkzaamheden vangen medio april 2014 aan en duren ongeveer 10 maanden.

Afmetingen en prijzen

Begane grond
• Interieur: 70 à 75m2
• Terras: 24 à 56m2
• Prijs: €242.050 tot 272.950
Etage
• Interieur: 75 à 79m2
• Terras: 6m2
• Prijs: €298.700 tot 334.750
Penthouse (single en duplex)
• Interieur: 67 à 86m2
• Terras: 38 à 93m2
• Prijs: €437.750

NB Omdat de bouw zich nog in de beginfase bevindt bestaat de mogelijkheid om de indeling naargelang uw persoonlijke voorkeur aan te passen. Zo kan er vloerverwarming door he he appartement worden aangelegd of kunnen twee of meerdere appartementen worden samengevoegd voor een groter geheel met meer en/of nog ruimere slaapkamers. Voorts is het nu nog mogelijk om alleen of samen met vrienden een hele verdieping te reserveren.

Het verdient aanbeveling dit project zo spoedig mogelijk te bezichtigen. Dit is thans het enige nieuwbouwproject aan de strandkant van Marbella. In deze prijsklasse zijn al evenmin nieuwe en modern vormgegeven appartementen te vinden in en om Marbella. De verwachting is dat deze appartementen snel kopers vinden.

OFF MARKET

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview