Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ

Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ
Referentie nr.: 107151
Status: Verkocht
Gebied: Overige
Type: Villa
Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Bebouwd m2: 276
Terras m2: 300
Perceel m2: 10500
Prijs:
€ 675.000

Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 0Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 1Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 2Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 3Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 4Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 5Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 6Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 7Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 8Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 9Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 10Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 11Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 12Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 13Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 14Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 15Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 16Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 17Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 18Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 19Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 20Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 21Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 22Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 23Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 24Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 25Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 26Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 27Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 28Villa / Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, AndalusiŽ 29
Details van het object

Villa - Finca - Landgoed te koop vlakbij Ronda aan de Costa del Sol, Andalusië

Het domein is meer dan 10.000m2 groot en heeft een prachtige tuin in Italiaanse stijl.

Het eigendom biedt totale privacy, doch ligt op minder dan 5 minuten rijden van de pittoreske historische stad Ronda.

Het domein is volledig omheind en afgezoomd met honderden cypressen. De toegang is via een groot hek, dat electrisch bediend wordt en voorzien is van tv-bewaking.

De tuin, zeg maar Park, is indrukwekkend, het bestaat o.a. uit oude eiken, olijfbomen, koningspalmen, fruitgaard, rosentuin,...
De tuin is schitterend verlicht en heeft een ondergronds en automatisch bevloeiingssysteem. Het grondstuk heeft 2 eigen bronnen en een grote waterdepot.

Binnen het domein loopt een private weg met een rotonde, verder heeft het nog 3 fonteinen, klassieke beelden, een paviljoen, een gastenverblijf, garage en een ruime parking. Een tennisveld is aangelegd maar dient nog afgewerkt te worden.

Het zwembad van 10x4meter is omringd met natuursteen en een balustrade.

De recent gebouwde villa is bijna 300m2 groot en telt 5 slaapkamers ensuite.

De woning bestaat uit een grote en een kleine woonkamer, beide met openhaard.

De volledig ingerichte woonkeuken heeft een eetgedeelte en een open bar.

De villa is voorzien van centrale verwarming op olie.

De boogramen zijn voorzien van dubbel veiligheidsglas.

Alle kamers hebben aansluiting voor telefoon, internet, sat.tv., plafondventilator en een privaat terras.

Het eigendom wordt volledig gemeubileerd verkocht inclusief alle tuinmeubilair en materiaal.

Een ideale gelegenheid voor mensen op zoek naar een aards paradijs, doch op slechts enkele minuten gelegen van één van de mooiste steden aan de Costa del Sol.

Ronda ligt temidden het Unesco beschermd natuurpark Sierra de las Nieves. Het is ongeveer 3 kwartier rijden tot aan Marbella aan de kust of bv. naar Sevilla. Nabij Ronda liggen de overblijfselen van het oude Ronda met een Romeins amfitheater en een prachtig meer temidden de bergen.
Ronda heeft een unieke schitterende ligging aan de rand van een rotsplateau en heeft tal van bezienswaardigheden uit de Romeinse en Moorse tijd, het heeft zeer pittoreske vergezichten, gezellige straatjes en pleintjes.

Update: Verlaagd in prijs van origineel 1.900.000€, en nu verder verlaagd naar 675.000 € met de bedoeling om dit jaar te verkopen. Dit is een buitengewoon koopje!

OFF MARKET

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villaīs te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals ďSierra BlancaĒ en ďLa ZagaletaĒ, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview