Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Bouwgrond te koop vlakbij Mijas Pueblo, Costa del Sol, Spanje

Bouwgrond te koop vlakbij Mijas Pueblo, Costa del Sol, Spanje
Referentie nr.: 106643
Status: Verkocht
Gebied: Mijas
Type: Perceel
Slaapkamers: 0
Badkamers: 0
Bebouwd m2: 0
Terras m2: 0
Perceel m2: 3300
Prijs:
€ 285.000

Bouwgrond te koop vlakbij Mijas Pueblo, Costa del Sol, Spanje 0
Details van het object

Bouwgrond te koop vlakbij Mijas Pueblo, Costa del Sol, Spanje

Dit eigendom bestaat uit 3 bouwgronden die samen één geheel vormen, en kunnen separaat of gezamenlijk aangekocht worden.

Wandelafstand (klim) naar het dorp Mijas Pueblo

De gronden liggen in een villa urbanisatie, en bereikbaar vanaf de weg via een private weg en rondom afgeschermd door bomen, waardoor de 3 gronden samen totaal privaat gelegen zijn.

Kavels van 1.020m2 tot 1.124m2 te koop voor 285.000 € per stuk of 750.000 € (ex.k.k.) voor alle drie samen.

Mijas Pueblo is een pittoresk, historisch en toeristisch dorp op ongeveer 8km van de kust, en zeer centraal gelegen aan de Costa del Sol, tussen Malaga en Marbella en heeft zeer goede verbindingswegen en alle voorzieningen vindt u in de nabije omgeving.

Behalve deze 3 aansluitende gronden hebben we ook nog verscheidene andere mooie bouwgronden te koop in Mijas en de Costa del Sol.

Als gevestigd makelaar bieden wij onze klanten een professionele begeleiding bij uw keuze en het hele aankoop- en bouwproces. Alles wordt vooraf gecheckt door een advocaat, en voorafgaand aan uw aankoop bieden we onze klanten ook het vrijblijvend advies aan van een architect ivm uw bouwwensen op het grondstuk dat uw voorkeur geniet, zodat u vooraf zeker bent dat het grondstuk ook inderdaad geschikt is aan uw bouwwensen.
We kennen verscheidene goede architecten en constructeurs die u vrijblijvend hun werk kunnen laten zien en een offerte kunnen maken zodat u kunt vergelijken.
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview