Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella

Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella
Referentie nr.: 106558
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Villa
Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Bebouwd m2: 400
Terras m2: 200
Perceel m2: 2500
Prijs:
€ 1.350.000

Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 0Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 1Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 2Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 3Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 4Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 5Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 6Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 7Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 8Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 9Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 10Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 11Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 12Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 13Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 14Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 15Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 16Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 17Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 18Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 19Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 20Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 21Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 22Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 23Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 24Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 25Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 26Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella 27
Details van het object

Villa te koop in El Madronal te Benahavis – Marbella

Charmante Mediterrane villa temidden de groene heuvels en rust.

Open zicht op de vallei, bergen én zee, wat in deze urbanisatie niet altijd vanzelfsprekend is.

Grondstuk van 2.500m2 in bewaakte en afgesloten villa urbanisatie.

Zonnige overdekte en open terrassen met bbq en tuin.

Overloop zwembad.

Oprit, parking tussen het huis en het gastenverblijf.

Het gastenverblijf telt 2 aparte slaapkamers ensuite met airconditioning en is net als het huis ideaal voor verhuur.

Ruime hal met gastentoilet.
Woonkamer met openhaard, aansluitend aparte eetkamer en tv kamer met openhaard.
Open moderne keuken.
2 gastenslaapkamers met eigen badkamer.

Boven bevindt zich de hoofdslaapkamer ensuite met dressing en privé terras.

De villa is goed onderhouden en piekfijn gepresenteerd, enigzins gedateerd, maar wel zeer gezellig met een goede indeling.

Wandelafstand tot restaurant.

De eigenaars willen permanent in Marbella komen wonen en brengen hun paarden mee en willen daarom naar een groter eigendom verhuizen. De prijs is onderhandelbaar.

El Madronal of El Madroñal: is een bewaakte en afgesloten villa urbanisatie temidden de groene heuvels achter de kust van Marbella en Benahavis. Oudere karakteristieke en nieuwere villa´s in modern Andalusische stijl wisselen elkaar af. Het is maar een paar minuten rijden tot aan de dichstbijzijnde golfbanen en supermarkt en ongeveer 10 minuten rijden tot aan de kust en Puerto Banus. Men woont er rustig en in de natuur zoals in het naburige maar nog meer exclusievere La Zagaleta, maar voor de helft van die prijs.

Update: verlaagd van 1.750.000€

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview