Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Villa te koop eerstelijnstrand én eerstelijngolf te Marbella

Villa te koop eerstelijnstrand én eerstelijngolf te Marbella
Referentie nr.: 107921
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Villa
Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Bebouwd m2: 397
Terras m2: 0
Perceel m2: 781
Prijs:
€ 3.500.000

Villa te koop eerstelijnstrand én eerstelijngolf te Marbella 0Villa te koop eerstelijnstrand én eerstelijngolf te Marbella 1Villa te koop eerstelijnstrand én eerstelijngolf te Marbella 2Villa te koop eerstelijnstrand én eerstelijngolf te Marbella 3Villa te koop eerstelijnstrand én eerstelijngolf te Marbella 4Villa te koop eerstelijnstrand én eerstelijngolf te Marbella 5Villa te koop eerstelijnstrand én eerstelijngolf te Marbella 6Villa te koop eerstelijnstrand én eerstelijngolf te Marbella 7Villa te koop eerstelijnstrand én eerstelijngolf te Marbella 8Villa te koop eerstelijnstrand én eerstelijngolf te Marbella 9
Details van het object

Villa te koop eerstelijnstrand én eerstelijngolf te Marbella

Koopvilla op een unieke locatie, namelijk een hoekperceel direct aan de golfbaan en van het strand slechts gescheiden door de golfbaan met onbelemmerd zee- en golfzicht.

Op een steenworp van het strand en een viersterren strand-en golf hotel met beachclub.

De villa te koop is gebouwd in een moderne stijl en op 2 niveau´s die onafhankelijk zijn van elkaar.

De begane grond heeft 3 slaapkamers ensuite, keuken, overdekte buiteneetakamer en woonkamer met directe toegang tot het terras en zwembad.

De eerste verdieping heeft een separate toegang en telt 2 slaapkamers ensuite, woonkamer met openhaard, keuken en een terras met schitterend uitzicht.
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview