Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella

Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella
Referentie nr.: 108291
Status: Off Market
Gebied: Marbella
Type: Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Bebouwd m2: 496
Terras m2: 110
Perceel m2: 1357
Prijs:
€ 1.490.000

Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 0Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 1Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 2Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 3Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 4Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 5Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 6Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 7Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 8Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 9Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 10Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 11Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 12Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 13Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 14Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 15Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 16Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 17Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 18Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 19Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 20Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 21Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 22Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 23Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 24Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 25Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 26Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 27Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 28Luxe villa in moderne stijl te koop in Marbella 29
Details van het object

Luxe villa in moderne stijl te koop in het gebied van Marbella

Ligging:

Gelegen in een prestigieuze en bewaakte urbanisatie op minder dan 10 minuten rijden van de Golden Mile en Puerto Banus in Marbella aan de Costa del Sol.

Gesitueerd tegen de bergflanken aansluitend op het Sierra Blanca Nationaal Park en in het Sierra de las Nieves UNESCO biosfeer reservaat.

Het Perceel:


Gemakkelijk en goed onderhouden volgroeide landschapstuin met automatische irrigatie.

Grotendeels vlakke tuin met niveauverschillen op een oppervlakte van 1.357 m2.

Infinity zwembad met waterval aansluitend op het terras voor de woonkamer.

Onbelemmerd spectaculair panoramisch uitzicht over het meer, de bergen en de kust tot aan het Atlasgebergte in Noord-Afrika.

Zuidwestgeoriënteerd met de keuze uit zon of schaduw gedurende het grootste deel van de dag.
Open en overdekte terrassen.

Omheind grondstuk, electronisch bedienbaar hek, carport voor 4 auto´s, entree met patio.

De Villa:

De woonruimte baadt in het licht en ruimte

Recentelijk gebouwd in een moderne stijl

Ruime accommodatie met bijna 500m2 interieur en 110m2 terrassen

Deze vrijstaande villa in moderne architectuur bestaat uit twee etages met niveauverschillen, een woonkamer met dubbelhoog plafond en stenen open haard op gas, eetkamer, keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers en suite met een inloopdouche, gastentoilet, waskamer en bergingen.
Circa 4 meter hoge plafonds, gepolijste heldere Travertijn marmeren vloeren doorheen de hele villa met uitzondering van de woonkamer die een houtenvloer heeft.

De slaapkamers zijn voorzien van ruime ingemaakte kleerkasten.

De villa is voorzien van schuifpuien met dubbele beglazing in aluminium kozijnen en heeft hoge ramen voorzien van electrisch bedienbare UV zonneblinden waar nodig.

De villa is voorzien van airconditioning (warm+koud), vloerverwarming door de hele woning, beveiligings-- en rookdetectiesysteem.

De ruime open keuken is van Duitse makelij en is volledig ingericht met apparatuur van hoge kwaliteit.

Samenvattend:

Een schitterende villa met een moderne architectuur badend in licht en ruimte, met een spectaculair uitzicht op het meer, de bergen, zee en kustlijn tot Afrika, in een prestigieuze en bewaakte urbanisatie op minder dan 10 minuten rijden van de Golden Mile en Puerto Banus in Marbella.

Update: Origineel geprijsd aan 1.845.000 €
. Nu verder verlaagd in prijs.
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview