Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Luxe appartement te koop in La Alzambra te Puerto Banus - Marbella

Luxe appartement te koop in La Alzambra te Puerto Banus - Marbella
Referentie nr.: 106918
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Bebouwd m2: 173
Terras m2: 62
Perceel m2: 0
Prijs:
€ 995.000

Luxe appartement te koop in La Alzambra te Puerto Banus - Marbella 0Luxe appartement te koop in La Alzambra te Puerto Banus - Marbella 1Luxe appartement te koop in La Alzambra te Puerto Banus - Marbella 2Luxe appartement te koop in La Alzambra te Puerto Banus - Marbella 3Luxe appartement te koop in La Alzambra te Puerto Banus - Marbella 4Luxe appartement te koop in La Alzambra te Puerto Banus - Marbella 5Luxe appartement te koop in La Alzambra te Puerto Banus - Marbella 6Luxe appartement te koop in La Alzambra te Puerto Banus - Marbella 7Luxe appartement te koop in La Alzambra te Puerto Banus - Marbella 8Luxe appartement te koop in La Alzambra te Puerto Banus - Marbella 9Luxe appartement te koop in La Alzambra te Puerto Banus - Marbella 10Luxe appartement te koop in La Alzambra te Puerto Banus - Marbella 11Luxe appartement te koop in La Alzambra te Puerto Banus - Marbella 12
Details van het object

Luxe appartement te koop in La Alzambra te Puerto Banus - Marbella.

Dit luxueuze 3 slaapkamer appartement bevindt zich in een onberispelijke showflat conditie.

Het is een appartement op de begane grond met een ruim overdekt en open terras aansluitend op de tuin.
De tuin ligt privé, is deels afgesloten, en er komt niemand, zodoende kunt u er vrij gebruik van maken om bv. te barbecuen.

Het appartement, terras en tuin zijn zuidgeoriënteerd en hebben vrijwel heel de dag zon.

Het appartement is ruim en heeft 173m2 bebouwde oppervlakte en 62m2 terras.

Ruime woon- en eetkamer met openhaard.
3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, 1 gastentoilet.

Zoals gemeld verkeerd dit luxueuze 3 slaapkamer appartement zich in een onberispelijke nieuwstaat. De in Marbella befaamde Pedro Peña heeft het appartement volledig gedecoreerd en gemeubileerd welke nog z.g.a. nieuw is.  Het meubilair kan desgewenst overgenomen worden.

Het eigendom omvat ook 2 garageplaatsen en een berging.

Het appartement bevindt zich in laatst gebouwde faze van La Alzambra in Puerto Banus.
La Alzambra is een luxueus complex op een steenworp van een commercieel centrum met 24/7 supermarkt en ligt op korte loopafstand van de jachthaven van Puerto Banus, het strand en alle winkels zoals o.a. El Corte Ingles en mede daardoor erg populair. La Alzambra heeft schitterende subtropische gemeenschappelijke tuinen en zwembaden en 24h security.

Update: verlaagd in prijs van 1.250.000 €

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview