Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Koopje! Appartement te koop in het centrum van Puerto Banus – Marbella

Koopje! Appartement te koop in het centrum van Puerto Banus – Marbella
Referentie nr.: 109972
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd m2: 100
Terras m2: 18
Perceel m2: 0
Prijs:
€ 299.000

Koopje! Appartement te koop in het centrum van Puerto Banus – Marbella 0Koopje! Appartement te koop in het centrum van Puerto Banus – Marbella 1Koopje! Appartement te koop in het centrum van Puerto Banus – Marbella 2Koopje! Appartement te koop in het centrum van Puerto Banus – Marbella 3Koopje! Appartement te koop in het centrum van Puerto Banus – Marbella 4Koopje! Appartement te koop in het centrum van Puerto Banus – Marbella 5Koopje! Appartement te koop in het centrum van Puerto Banus – Marbella 6Koopje! Appartement te koop in het centrum van Puerto Banus – Marbella 7
Details van het object

Koopje! Appartement te koop in het centrum van Puerto Banus – Marbella

In exclusieve verkoop bij Costas & Casas – Sleutelhouder

Gelegen in het hart van Puerto Banus

Complex met zwembad, tennis, gym en 24u.receptie

Het appartement
Zuidwestgeoriënteerd
Panoramisch zicht op het plein “Plaza de Antonio Banderas”

Ideaal vakantieappartement met een uitstekend verhuurpotentieel
2 slaapkamers, 2 badkamers
Woonakmer met aansluitend een volledig ingerichte keuken
Zonnig terras

Airconditioning
Rolluiken
Marmeren vloeren

Het appartement dient te worden schoongemaakt en heeft enkele kleine herstellingen nodig. Daarom werden er geen foto´s gemaakt.

Puerto Banus leeft dag en nacht, 365 dagen per jaar
Gelegen in het centrum van Puerto Banus heeft u alle voorzieningen binnen handbereik: El Corte Ingles (het 2de grootste warenhuis in Spanje na dat in Madrid), 2 grote commerciële centra, tientallen winkels, boetieks, restaurants, de stranden, beachclubs, de Golden Mile die Puerto Banus met Marbella centrum verbindt waarlangs het heerlijk autovrij wandelen of fietsen is langsheen het strand en natuurlijk de jachthaven van Puerto Banus zelf.

Aantrekkelijk geprijsd
Dit appartment is geprijsd voor een snelle verkoop. Het is het goedkoopste 2 slaapkamer appartment in dit complex van 4 blokken.

Bezichtiging van het appartement
We hebben de sleutels voor een eenvoudige bezichtiging. Ons kantoor Costas & Casas bevindt zicht aan de andere kant van hetzelfde plein.

Onze diensten
Indien gewenst kunt u als nieuwe eigenaar genieten van onze service voor een zorgeloos verblijf en/of verhuur met onze schoonmaak- en verhuurdienst.
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview