Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella

Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella
Referentie nr.: 106786
Status: Gereserveerd
Gebied: Marbella
Type: Villa
Slaapkamers: 6
Badkamers: 9
Bebouwd m2: 737
Terras m2: 496
Perceel m2: 4068
Prijs:
Op aanvraag

Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 0Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 1Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 2Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 3Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 4Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 5Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 6Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 7Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 8Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 9Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 10Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 11Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 12Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 13Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 14Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 15Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 16Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 17Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 18Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 19Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 20Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 21Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 22Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 23Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 24Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 25Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 26Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 27Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 28Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella 29
Details van het object

Exclusieve villa te koop in Sierra Blanca op de Golden Mile te Marbella.

Deze majestueze villa is gelegen in één van de meest prestigieuze villawijken van Marbella genaamd Sierra Blanca.

De locatie: Sierra Blanca

Sierra Blanca is gelegen boven de Golden Mile (Gouden Mijl) die het centrum van Marbella verbindt met Puerto Banus.

Vanaf Sierra Blanca bent u op 2 minuten in het centrum van Marbella, het strand en de Gouden Mijl. Sierra Blanca heeft 24h security en wordt ´s avonds afgesloten met slagbomen.

De villawijk heeft brede verzorgde straten en telt alleen maar prestigieuze villa´s.

Gelegen aan de voet van de “La Concha” berg (de schelp) geniet deze zuidgeoriënteerde locatie optimaal van het microklimaat van Marbella aan de Costa del Sol, met in het zuiden de Middenlandse zee en beschut in het noorden door de bergen, waar tal van bronnen ontspringen en Marbella haar groene aanblik geven.

Het Perceel

Het perceel bestaat uit 2 kavels. Op de bovenste kavel is de villa gebouwd, de gehele onderste kavel wordt in beslag genomen door het uniek en schitterend zwembad in aanbouw.

Het Zwembad

Het zwembad is uniek in zijn soort, zelf kennen wij geen enkele villa met een zwembad deze zou kunnen evenaren. Zelfs de meeste grote zwembaden van luxueuze appartement complexen moeten onderdoen voor dit privé zwembad.

Het zal meer dan 1 miljoen liter water kunnen bevatten, het is gebouwd in verschillende niveau´s, het heeft terrassen, een springplank, waterval, en overloop.

Het heeft een paviljoen waar u in de schaduw kunt loungen en barbequen.

In de de tuin loopt een pad dat begint met een fontein en in het verlengde daarvan aan het eind van het zwembad zal een grote fontein spuiten.

De villa:

De villa is zuidwest georiënteerd, naargelang het terras kunt u ieder uur van de dag genieten van de zon.

Begane grond:

Vanaf het hek komt u bij de majestueuze entree met zuilen.

U komt binnen in de impossante hal met een dubbele trap met dubbel hoog, eiken plafond.

Centraal bevindt zich de woonkamer, met links een aparte eetkamer en rechts een tv-kamer met openhaard.

In de linkervleugel bevinden zich de keuken, voorraadkamer en berging.

In de rechtervleugel bevinden zich het gastentoilet en 2 slaapkamers en suite met kleedkamer.

De begane grond wordt omringd door overdekte en open terrassen met o.a. een gezellig overdekt zomerterras met bbq, gericht op het oosten, zuiden en westen en waarvan prachtig zicht op Marbella en de kustlijn.

Eerste etage:

Vanaf de hal en overloop bereikt u de centraal gelegen “master bedroom” met een badkamer ensuite en kleedkamer voor hem en één voor haar.

Links bevindt zich een ruim kantoor en rechts een gastenslaapkamer ensuite.

Bijna de gehele etage heeft een overdekt en open terras.

Benedenverdieping (met daglicht):


Centraal bevindt zich de hal en de garage voor 4 auto´s, links bevindt zich een gastenverblijf met separate ingang, voorzien van een woonkamer, keuken en slaapkamer ensuite.

Verder zijn er de machinekamers, berging en een badkamer.

Rechts bevindt zich de was-en strijkkamer en het entertaiment gedeelte met een zwembad (70m2), zitgedeelte, bodega (bar en wijnkelder), berging, toilet, sauna en een slaapkamer ensuite.

Enkele overige kenmerken:

De verdiepingen worden bediend door een lift.

De gebruikte materialen en afwerking in de villa zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit.

De villa heeft een kleine landschapstuin maar die sluit nu aan met het immense zwembadgedeelte.

Rond het zwembad wordt nog een landschapstuin aangelegd.

Vanaf de meeste kamers heeft u open uitzicht op de tuin, zwembad, Marbella, kustlijn en de zee.

Deze luxueuze villa in Sierra Blanca onderscheidt zich mede door het unieke en immense zwembad van ieder ander eigendom in Marbella.

We hebben de sleutels voor eenvoudige bezichtiging.
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview