Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Exclusieve villa te koop, Gouden Mijl - Golden Mile, Marbella

Exclusieve villa te koop, Gouden Mijl - Golden Mile, Marbella
Referentie nr.: 106290
Status: Verkocht
Gebied: Marbella
Type: Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Bebouwd m2: 1195
Terras m2: 250
Perceel m2: 4200
Prijs:
€ 6.500.000

Exclusieve villa te koop, Gouden Mijl - Golden Mile, Marbella 0Exclusieve villa te koop, Gouden Mijl - Golden Mile, Marbella 1Exclusieve villa te koop, Gouden Mijl - Golden Mile, Marbella 2Exclusieve villa te koop, Gouden Mijl - Golden Mile, Marbella 3Exclusieve villa te koop, Gouden Mijl - Golden Mile, Marbella 4Exclusieve villa te koop, Gouden Mijl - Golden Mile, Marbella 5
Details van het object
Exclusieve villa te koop, Gouden Mijl - Golden Mile, Marbella

Luxueuze villa te koop op een groot grondstuk van 4.200m2 op één van de toplocaties in Marbella, nl. boven de Gouden Mijl.

Zuidgericht met 180graden uitzicht over de kust, zee en bergen.

Kwaliteit inzake materialen en afwerking.

De villa heeft de volgende indeling:

Begane grond: hal, ruime woonkamer, aparte eetkamer, beide met toegang tot het overdekt terras, bureau of extra slaapkamer met toegang tot terras, gastentoilet, ruime moderne keuken met ontbijthoek, bijkeuken, carport die indien gewenst kan omgebouwd worden tot een gastenappartement.

Etage: Ruime hoofdslaapkamer met parketvloer, ensuite badkamer en kleedkamer. Ruim terras met prachtig uitzicht.
Extra terras dat omgebouwd kan worden tot een extra (woon)kamer.
2 gastenslaapkamers ensuite.

Beneden: garage voor 8 auto´s, gasten of personeelsverblijf, berging.
Onafgewerkte ruimte van +/- 400m2 bruikbaar voor bv. wijnkelder, gym, home cinema etc...

Een vlakke tuin met een zwembad van 6 × 12 meter.

Eigen bron met een reservoir van 15 000 liter.

Beige marmeren vloer. Centrale verwarming op gas. Vloerverwaming in de badkamers

Een exclusieve villa te koop in één van de meest populaire en exclusieve urbanisaties aan de Gouden Mijl van Marbella, op slechts 2 minuten rijden van het centrum van Marbella en de Gouden Mijl.

Gouden Mijl - Golden Mile - Marbella
Boven het centrum van Marbella en de Gouden Mijl, het gebied tussen Marbella centrum en Puerto Banus, de jachthaven van Marblela, liggen enkele van de meest exclusieve gebieden van Marbella op slechts enkele minuten rijden, zoals bv:
e.g. Sierra Blanca, Cascada de Camojan, Nagueles, Marbella Hill Club I and II,...

Hier bevinden zich een aanzienlijk aantal luxueuze tot zeer exclusieve villa´s die de vergelijking kunnen doorstaan met ´s werelds meest exclusieve villa´s en resorts.

Marbella geniet van het beste klimaat in Europa en één van de beste ter wereld, het heeft gemiddeld 325 zonnedagen per jaar, met een heerlijk zacht klimaat het hele jaar door, uiterst geschikt voor aangenaam buitenleven het hele jaar door.

Marbella´s lifestyle is wereldbekend, relaxt, veilig, meer dan 70 golfbanen aan de Costa del Sol, jachthavens, cultuur, talrijke bezienswaardigheden en historische steden, een bruisend nachtleven het hele jaar door etc...

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview