Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Bouwgronden te koop op de heuvels van Los Altos de Los Monteros

Bouwgronden te koop op de heuvels van Los Altos de Los Monteros
Referentie nr.: 5089
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Perceel
Slaapkamers: 0
Badkamers: 0
Bebouwd m2: 0
Terras m2: 0
Perceel m2: 1240
Prijs:
€ 270.000

Bouwgronden te koop op de heuvels van Los Altos de Los Monteros 0Bouwgronden te koop op de heuvels van Los Altos de Los Monteros 1Bouwgronden te koop op de heuvels van Los Altos de Los Monteros 2Bouwgronden te koop op de heuvels van Los Altos de Los Monteros 3Bouwgronden te koop op de heuvels van Los Altos de Los Monteros 4
Details van het object

Een buitenkans! Bouwgrond op de heuvels van Los Altos de Los Monteros

Percelen in één van Marbella’s meest exclusieve stadsdelen even ten oosten van het centrum.

Deze kavels zijn uniek vanwege hun panoramische en onbelemmerde vergezichten op de hele kustlijn van Marbella tot aan Gibraltar en de noordkust van Afrika. Gezien de verhoogde ligging van deze percelen – op de voorste uitlopers van het bergmassief dat Marbella scheidt van het achterland – is blijvend uitzicht verzekerd. De wijk is bovendien bij uitstek zonnig en hangt zelden in de wolken die in hoger gelegen districten soms het zicht belemmeren.

Stranden, winkels en uitgaansgelegenheden bevinden zich op slechts enkele minuten rijden. Zowel het stadscentrum van Marbella als het La Cañada winkelcentrum is binnen vijf minuten bereikbaar.

Los Altos de Los Monteros is één van Marbella’s meest exclusieve residentiële wijken en herbergt honderden riante villa’s naast enkele zeer chique appartementen complexen. De wijk heeft een lage bevolkingsdichtheid en is uitzonderlijk mooi verzorgd en onderhouden.

Costas & Casas beschikt in deze wijk over verschillende kavels met een bebouwingsgraad van 30% bij een maximaal bebouwbare oppervlakte gelijk aan 25% van de perceelgrootte.
  • Oppervlakte: 1.240m2 – 1.825m2
  • Oriëntatie: zuidoost – zuid – zuidwest – west
  • Prijs: €270.000 - €360.000
Costas & Casas werkt samen met een gerenommeerd architectenbureau en kan desgewenst het hele bouwproces begeleiden en coördineren.

 

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview