Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella

Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella
Referentie nr.: 106803
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Bebouwd m2: 175
Terras m2: 0
Perceel m2: 0
Prijs:
€ 1.350.000

Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 0Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 1Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 2Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 3Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 4Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 5Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 6Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 7Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 8Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 9Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 10Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 11Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 12Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 13Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 14Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 15Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 16Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 17Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 18Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 19Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 20Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 21Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 22Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 23Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 24Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 25Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 26Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 27Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella 28
Details van het object

Beachfront luxe appartement te koop in Puerto Banus – Marbella

Eerste lijn strand complex met een schitterende 40.000m2 prachtige tuin, vlak naast de jachthaven van Puerto Banus.

We hebben enkele appartementen en penthouses in de verkoop, enkele zijn gelegen in de oudere blokken en zuidgericht, andere zijn gelegen in de nieuwe blokken en zuidwest gericht.

In de nieuwe blokken hebben we bv. 2 luxueuze drie-slaapkamer appartmenten, 1 op de eerste etage, en 1 op het gelijkvloers met een groot terras, dat een verhoogde begane grond is, inkijk of inloop vanaf de tuin is niet mogelijk, wat uw privacy ten goede komt.
Beide hebben zicht op de prachtige tuin. 
De penthouses zijn zeer ruim en hebben open uitzicht over de tuin en zee.

Het zijn zeer ruime appartementen met een woonkamer met openhaard.

3 ruime dubbele slaapkamers en suite.

Ingerichte keuken en airconditioning. Ondergrondse garage.

Gelegen in een zeer gewild complex vlaknaast de jachthaven van Puerto Banus in het hart van Puerto Banus zelf. Het is een beachside complex alleen van het strand gescheiden door een wandelboulevard, die momenteel gerenoveerd wordt.

De mooie Benabola boulevard, Plaza beachclub en het mooie en mondaine Ocean Beach club liggen op een steenworp afstand.

Het is een omheind en bewaakt complex met 24h receptie en security, een eigen onderhoudsteam, 2 zomerrestaurants in de tuin, spa en gym voor de leden.

Vanaf het appartement is het maar een paar stappen naar de jachthaven van Puerto Banus, alle designer winkels, zijn vele restaurants en bars, uitgaansleven het hele jaar door, El Corte Ingles warenhuis (het 2de grootste in Spanje) etc etc...

Misschien is nog het meest fantastische kenmerk van het complex zijn 40.000m2 grote prachtige tropische tuin, die meermaals de eerste prijs won voor de best onderhouden tuin van de Costa del Sol uitgegeven door de Junta de Andalucia.

De enorme tuin heeft 3 zwembaden en 1 kinderzwembad, zijn eigen gezellig zomer restaurant en bar, en geeft u het gevoel van te verpozen in een schitterend en rustig park i.p.v. het altijd gezellig drukke Puerto Banus.
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview