Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Beachfront appartement te koop, Puente Romano, Gouden Mijl / Golden Mile, Marbella

Beachfront appartement te koop, Puente Romano, Gouden Mijl / Golden Mile, Marbella
Referentie nr.: 105290
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd m2: 150
Terras m2: 35
Perceel m2: 0
Prijs:
Op aanvraag

Beachfront appartement te koop, Puente Romano, Gouden Mijl / Golden Mile, Marbella 0Beachfront appartement te koop, Puente Romano, Gouden Mijl / Golden Mile, Marbella 1Beachfront appartement te koop, Puente Romano, Gouden Mijl / Golden Mile, Marbella 2Beachfront appartement te koop, Puente Romano, Gouden Mijl / Golden Mile, Marbella 3Beachfront appartement te koop, Puente Romano, Gouden Mijl / Golden Mile, Marbella 4Beachfront appartement te koop, Puente Romano, Gouden Mijl / Golden Mile, Marbella 5Beachfront appartement te koop, Puente Romano, Gouden Mijl / Golden Mile, Marbella 6Beachfront appartement te koop, Puente Romano, Gouden Mijl / Golden Mile, Marbella 7Beachfront appartement te koop, Puente Romano, Gouden Mijl / Golden Mile, Marbella 8Beachfront appartement te koop, Puente Romano, Gouden Mijl / Golden Mile, Marbella 9Beachfront appartement te koop, Puente Romano, Gouden Mijl / Golden Mile, Marbella 10Beachfront appartement te koop, Puente Romano, Gouden Mijl / Golden Mile, Marbella 11
Details van het object

Beachfront appartement te koop, Puente Romano, Gouden Mijl / Golden Mile, Marbella

Eerstelijnstrand appartement met onbelemmerd zeezicht.

Een zeldzame gelegeheid tot het kopen van een exclusief appartement, op deze locatie gezien deze slechts op de markt komen.

Daarnaast hebben we nog enkele bijzonder luxueuze appartementen te koop in de Puente Romano.

- Appartement: Begane grond. 2 slaapkamers.
Vraagprijs: 1.000.000 euro

- Appartement: 2de verdieping. 2 slaapkamers.
Hoekappartement met vrij zeezicht.
Vraagprijs: 1.400.000 euro

- Appartement: 2de verdieping. 3 slaapkamers.
Zeezicht
Vraagprijs: 1.900.000 euro

- Appartement: 2de verdieping. 2 slaapkamers.
Beachfront. Eerste lijn strand appartement met vrij zeezicht.
Vraagprijs: 3.025.000 euro

“De Gouden Mijl”, “The Golden Mile”, “La Milla de Oro” is het gebied gelegen tussen Marbella en Puerto Banus.

Het heeft zijn naam te danken aan het groot aantal eigendommen die er toebehoren aan de “Rich and Famous” en dan in het bijzonder aan de Europese Aristocratie en de Arabische Prinsen en Sjeiks, waaronder o.a. het paleis van wijlen Koning Fahd van Saoudi Arabië dat een luxueus onderdak bied aan meer dan 800 personen.

In ongeveer het midden van de Gouden Mijl, langs het strand, liggen de twee oudste en gerenommeerde vijfsterren hotels: het “Marbella Club Hotel” en de “Puente Romano”.

Beide stralen een oude “grandeur” uit en nestelen zich temidden prachtige subtropische tuinen, waar het in het zomerseizoen, dag en nacht, heerlijk tafelen en genieten is.

Zo werden de circa 55.000m2 subtropische tuinen van de Puente Romano, al meermaals bekroond.
Waterlopen en –vallen, vijvers en een weelderige begroeiing met meer dan 400 verschillende plantensoorten en bloemen van over heel de wereld werden er decennia geleden geschonken door de Prins Alfonse van Hohenlohe.

De Puente Romano verkreeg zijn naam door de nog steeds te bewonderen Romeinse brug, onderdeel van de Via Augusta die destijds Cadiz (de oudste Europese stad) met Rome verbond. Langs deze weg op het grondgebied van Marbella, zijn trouwens nog overblijfselen van twee Romeinse villa´s te bezoeken.

Het hotel en zijn faciliteiten zijn nog steeds een sociaal trefpunt zowel van de aristocratie, de “Rich and Famous”, en o.a. de hoofdrolspelers van de vele sociale en muzikale evenementen die er plaatsvinden.

De rij beroemheden is bijna eindeloos, maar om er enkele te noemen: Gina Lollobrigida, Sean Connery, Alain Delon, Barbara Streisand, Elizabeth Taylor, Montserrat Caballé, José Carreras, Tom Jones, Ray Charles, Farah Diba, wijlen graaf Jaime de Mora y Aragon, Simoneta Gomez-Acebo, Isabel Preysler, Julio Iglesias, Melanie Griffith en Antonio Banderas, George Benson, Liza Minelli en tal van gekroonde hoofden.

Temidden van deze tuinen vindt u elegante, romantische en relaxte restaurants, piano bars en een beachclub met een overheerlijk buffet. 


Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview